2777
2789
عنوان

امروز شوهرم اومده بود مدرسه دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 31 پست

هم اون حسوده هم اون دوستت که بهت انتقال داده 

باید بهش میگفتی فلانی اون حالا از رو هرچی یه حرفی زده شما چرا به من انتقال میدی؟؟ 

وقتی هم دیدیش به روش بیار بگو فلانی علف باید ب دهن بزی شیرین بیاد ک اومده

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هم اون حسوده هم اون دوستت که بهت انتقال داده باید بهش میگفتی فلانی اون حالا از رو هرچی یه حرفی زده ش ...

من پیشم زشته اینجوری بگم که به روش نمیارم ولی دیگه هم صحبتشم نمیشم

من واقعا ناراحت میشم تو کاربری اینجور آدم‌ها یه عده انرژی میزارن راهنمایی میکنن🚶🏻‍♀️

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

با کی حرف نمیزنی؟اونی پشت سرت حرف زده یا اونی که آورده بهت خبر رو داده؟

واقعا دومی بدتره..از قدیم گفتن پشت سر شاهم حرف می‌زند اونی که آورده خبر داده بامنظور داده..شاید خواسته میونه شما رو بهم بزنه 

من پیشم زشته اینجوری بگم که به روش نمیارم ولی دیگه هم صحبتشم نمیشم

من باشم به روش میارم 

یا حالا تو موقعیتی یه جوری حالیش میکنم ک نباید پشت سر بقیه حرف بزنه 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
وا مگه اراسته بودن بده ؟ از کی عطر زدن شده چیز بد😂حسودیش شده معلوم نیست از کجا سوخته

بخدا اون سری تو مدرسه از طرف اموزش پرورش فعال ترین معلم ابتدایی محدوده لوح تقدیر بهم 

بخدا اون سری تو مدرسه از طرف اموزش پرورش فعال ترین معلم ابتدایی محدوده لوح تقدیر بهم

شما دو ساله معلم شدی؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
چقدر ساده ای شما

و جالب اینجاست که اصلا به روی مبارک خودش نمیاره🤣🤣🤣🤣

نه سال اولیم

شما ۱۴۰۱ کنکور داشتی چطور الان معلم شدی؟