2777
2789
عنوان

این چه رمانی بود من خوندم …

76 بازدید | 8 پست

دیشب همسرم برای روز زن برام رمان «لاشه‌ی لطیف»رو هدیه اورد ، الان که صفحه آخرشو خوندم واقعا برق از سرم پرید ، این چه پایان وحشتناکی بود اخهههههه 😭 😭

کسی این رمانو خونده؟!☹️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسمش هم ترسناکه 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

وای😂😭

خودشون کتابه رو خوندن یا همینجوری اوردن یا میدونن شما جنایی خونین؟

حق داری اسی وحشتانکهه ولی به همون اندازه فوق العادس پایانشم که مبهوتت میکنه عالیه این کتاب

اسپویل لطفا

«خطـر اسپویل کامل 😅»

درباره زمانیه که گوشت حیوانات کلا ویروسی شده و هیچ گوشتی نیست ، انسانها هم یسری انسان دیگه رو رشد و پرورش میدن و از گوشتشون استفاده میکنن(قانونی البته) ، مثل کشتارگاه های الان ، شخصیت اصلی بچش تازگی فوت شده و خانومش افسردگی گرفته رفته خونه مادرش ، این تنهاست و با یکی از این موجودات که خودشون (ماده/نر) میگن زندگی میکنه که اسمشو «یاسمین»گذاشته ، که انگار عاشقش میشه ، یاسمین باردار میشه ، هر روز ساعتها میشینه منتظر ابن اقا که بیاد از سرکار (عاشق مرده شده)، در نهایت روز اخر بارداریش ، اقا و همسر اصلیش بچه رو به دنیا میارن ، هرچی یاسمین تلاش میکنه و دستشو دراز میکنه که بچه رو بغل کنه بی محلش میکنن ، اقا به همسرش میگ «این الان بچه ماست» و میبره یاسمین رو سلاخی میکنه 😭😭

وای😂😭خودشون کتابه رو خوندن یا همینجوری اوردن یا میدونن شما جنایی خونین؟حق داری اسی وحشتانکهه ولی ب ...

پرسیده بود رمان اجتماعی فروشنده هم اینو داده بود 😂 

برام رمان وحشتناکی نبود که بترسم ، درواقع وقتی تموم شد حس خشم ، نفرت و انزجار انقدر زیاد بود که داشتم پنیک میزدم 😭