2777
2789
عنوان

اکسم انبلاکم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 60 پست
جفتش اصلااااااااااااااا تو پیام ندهههههههه عکس غمگین دپ این جور چیزام نباش یه جوری باش که انگار خیلی ...

من اصلن ن دیگ پیام دادم 

ن ری اکشن نشون دادم و استوری هم نذاشتم 

ولی اخه برا کسی ک رل زده اینا مهمه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی محلی جوابه ولی یه ذره احساس کنه پیگیرشی ناراحتی همچی کنسله

بابا خب این پسره رل زده اخهههه

ن اصن نشون ندادم ک پیگیرشم اصننننن

الان۳۹ روزه هیچ کاری نکردم و نه روزه ک انبلاکم کرده بازم هیچ کاری نکردم

بابا خب این پسره رل زده اخههههن اصن نشون ندادم ک پیگیرشم اصنننننالان۳۹ روزه هیچ کاری نکردم و نه روزه ...

زده که زدهههههه 

دو دلیل داره نشسته ببین تو چیکار میکنی بهش پیام میدی اویزونی ناراحتی یا نه که باید خوشحاللللل خودتو نشون بدی

دلیل دوم انبلاک کرده تو بلک لیستش نباشی دختره گیره بده بگهه این کیه

زده که زدهههههه دو دلیل داره نشسته ببین تو چیکار میکنی بهش پیام میدی اویزونی ناراحتی یا نه که باید خ ...

ن دلیل دوم ک اصن نیست 

ولی خب رلش از اقوامشونه ک با هم رفت و آمد دارن و دوست صمیمی خواهرشه 

بنظرت با این کات میکنه اخه؟

ن دلیل دوم ک اصن نیست ولی خب رلش از اقوامشونه ک با هم رفت و آمد دارن و دوست صمیمی خواهرشه بنظرت با ا ...

ببین صبر داشته باش خب

من دوستم کات کرد پسره با یکی دیگه دوست شد باهاش شمالم رفت تهش باز به گوه خوردن افتاد برگشت

اگه بازم میخایش

صبر داشته باشی خودتو خوشحال بی تفاوت نشون بدی برمیگرده تضمینی😂

ببین صبر داشته باش خبمن دوستم کات کرد پسره با یکی دیگه دوست شد باهاش شمالم رفت تهش باز به گوه خوردن ...

قول؟

الان ۳۹ روزه هااااا

عاشقشم خیلی عاشقشم دوس دارم بیادش ولی اصنننننن دیگ ن بهش پیام دادم ن کاری کردم اصلنم استوری غم نذاشتم ولی خب انبلاک کرده پس چرا نمیادش؟

قول؟الان ۳۹ روزه هاااااعاشقشم خیلی عاشقشم دوس دارم بیادش ولی اصنننننن دیگ ن بهش پیام دادم ن کاری کرد ...

چندتا عکس بگیر اگه اخل پروفایل گذاشتنی بذار یا پیجتو دوستش یا کسی داره استوری چیزی

چندتا عکس بگیر اگه اخل پروفایل گذاشتنی بذار یا پیجتو دوستش یا کسی داره استوری چیزی

اره میخوام همین کارو کنم ولی میگم چون این دختره از اقوامشونه شاید بخواد باهاش ازدواج کنه

خب دیگه پس کنسله اونخوشگلم این منفی بازی بریز دور به خودت برس به ارامشت روحیت زیباییت برمیگرده

کلی تغییرات دادم توی ظاهرمباید فکرای الکی بزارم کنار دعا کن برام 

میشه درخواست بدم بعضی مواقع باهات حرف بزنم؟