2777
2789
عنوان

ترکا بیاین بگین این چی میشه معنیش⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگرانون نباشینه مشکولول پیشول نمیادیوله

👀

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
من همیشهه قبل از اینکه ثبت نام کنم تاپیکاتو دنبال میکردم... هنوزم اسمتو نغهمیدممماسمت چیهههه😂

جدی منو؟؟ 

میتونی چش درشته صدام بزنی😂😂😂❤❤❤

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

جدی منو؟؟ میتونی چش درشته صدام بزنی😂😂😂❤❤❤

اره همیشه صفحتو داشتم😂😂بابا ب دلم مونده اسمتو بفهمم🥲🥲

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

اره همیشه صفحتو داشتم😂😂بابا ب دلم مونده اسمتو بفهمم🥲🥲

بنده الان ترس ورم داشته م خدایی نکرده فامیل باشی😂😂😂

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

فک کنم حتی بیشتر از خودت در جریان زندگیت باشم😂😂

میشه اسممو ندونی دوست بمونیم؟ 😂😂

بنده الان ترس ورم داشته م خدایی نکرده فامیل باشی😂😂😂

😂😂😂فامیلتون بتمنع؟ 😂فامیل بودم اسمتو میخواستم چیکار

هروق ترست ریخ بگو، منم میرم شهرو نجات بدم😂

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

😂😂😂فامیلتون بتمنع؟ 😂فامیل بودم اسمتو میخواستم چیکارهروق ترست ریخ بگو، منم میرم شهرو نجات بدم😂

برو بتی جووووون 😂😂😂❤مواظب خودت باش 

همچنین، شببخیر🥲💙

شب شماعم بخیرررررر