2777
2789

آجیا  آگهی زمینمونو میذارم همینجا. کوچیکه ۲۰۰ متره تو تنکابن شهرک مسکونی جواز ساخت میدن دور و برشم ساخته شده و ساکنن. سند تکبرگ مشاع داره. جاش عالیه خیلی خوش آتیه و شیک و امنه. دلم میخواست خودم بسازمش ولی چیکار کنم الان پولشو لازم دارم انشاالله مبارک هرکی میخره باشه به شادی و دل خوش استفاده کنه. تخفیف خیلی خوب میدم پای معامله اگه خریدار نقد باشه. خودتونم نخواستین تو گروهاتون بفرستین لطفا شاید کسی خواستش دستتونو میبوسم ممنونم. خیلی سرمایه امن و خوبیه اونم تو این وضعیت بازار ارز و سکه که فرداش معلوم نیست. خدا شاهده اگه پولشو لازم نداشتیم نمیفروختیمش اینقدر که جای رشد داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.