2777
2789
عنوان

زن داداش شما هم عقد کرده همش سر زده خونه ی پدر مادرتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3608 بازدید | 123 پست
به داداشت بگو زودتر عروسي بگيره فك كنم اينجوري خلاص شي نميدونموالا حق داري ادم بعضي موقع حوصله خودشم ...

دقیقا حرف دلمو زدی 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوه اوه عجب خانواده ی با شخصیتی احسنت به پدر و مادرت دیگه پدر مادر این باشن از بچه انتظار بیشتری نمی ...

مرده شور تو ببرن به خانواده ی من توهین نکن 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
وای وای خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه همچین خانواده های رو چقدر گداگشنه و ندید بدیدچقدر بی شخصیت

به تو چه مربوطه خونه زندگی خودمونه 

خدا مرگت بده چطور جرات دخالت و تعیین تکلیف و ناسزا داری