2777
2789
عنوان

زن داداش شما هم عقد کرده همش سر زده خونه ی پدر مادرتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3833 بازدید | 123 پست

من جای عروس بودم دوتاپاقرض میکردم والفرار!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

به نظر من حق داری.. عضو جدیده باهاش راحت نیستین... وبعضی عروس ها هستن کلا دست نمیزنن... یعنی غذا میخورن و دست  به سیاه وسفید نمیزنن.... نه به بعضی ها که مثل کوزت کار می  کنند... نه به بعضی هر روز پلاسن ولی یه لیوان جابه جا نمیکنند

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون مهمون نیست عضو از خانواده شما هست مثل شما ک دختر خانواده ای اونم الان دختر خانواده هستش

ولی مامان بابام پشت سرش میگن دختر مفت خور و بی شخصیت 

ما خانوادگی سر زده جایی نمیریم

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
من جای عروس بودم دوتاپاقرض میکردم والفرار!

منم می‌خوام جبران کنم ازدواج کنم هر روز برم خونه شون 

به هر راه باید ۰بران محبت هاشو کنم

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
اون به هوای شوهرش میاد تا راحت باهاش خلوت کنه تو چرا بری

خب برن خونه خودشون

داداشم خونه داره 

نداشت هم خب برن هتل

ما دلیلمون غذا و اینا نبودایشون میگه غذا😐

ولی من هر وقت میرفتم خونشون گشنه میموندم هرگز یادم نمیره

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

پس چرا یکماه پیش نمیومد

چون باهاتون نسبتی نداشت

تو دقیقا عین خواهرشوهرای منی

با خونه مادرشوهرم پنج دقیقه فاصله دارم ولی خداروشکر سالی یکی دوبار به زور ریختشونو میبینم 

شما که میپزید حالا یه پیمونه برنج چیه

نترس اگه عاقل باشه نه تنها خودش نمیاد بلکه نمیزاره رنگ داداشتونم ببینید

خب شام و ناهار نمودندخود خواهرم اخلاقش عین منه ، حتی یکبارم سر زده خونه ی مادرشوهرش نرفت دو سال عقد ...

حالا چی میشه شام و نهار بمونن عزیزم؟ اونم عضوی از خانواده شما شده...

سر زده که نباید بیان قطعا اوایلشه برای شمام سخته سریع راحت باشید باهاشون... دیگه یکم باید تحمل کرد چقدر مگه تو عقدن میرن دیگه...

ولی خب اونم داره اشتباه میکنه کلا عروس نباید زیاد بره خونه مادرشوهر که ارج و قربش نره زیر سوال... حقیقتا هیچ خانواده شوهری اونم سه هفته بعد عقد انقدر مشتاق دیدار عروس نیستن... شایدم اصرار برادرتونه  

ولی مامان بابام پشت سرش میگن دختر مفت خور و بی شخصیت ما خانوادگی سر زده جایی نمیریم

اونا قدیمی ان تو به روز باش دلت رو بزرگ کن بذار بگن چه خواهر با حالی داره نذار اخلاقت شبیهه والدین ات بشه یا شبیهه پیرزنای غرو غرو بشی

ولی من هر وقت میرفتم خونشون گشنه میموندم هرگز یادم نمیره

وظیفه نداشتند ازت پذیرایی کنند عزیزم 

خواهر منم سر زده جایی نمی‌رفت