2777
2789
عنوان

زن داداش شما هم عقد کرده همش سر زده خونه ی پدر مادرتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3706 بازدید | 123 پست

زنداداش من موجودی ست ک مثلش نیس از خبیثی

ی روز داداشم اونجا بوده میخاستن ناهار از بیرون سفارش بدن

داداش منو بیرون کرده🤢 که خرج نیوفته رو دست ننه آقاش.🤯🤕

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
همین که استارتر راجبش اینطور میگه یعنی خوار و خفیفکمتر میرفت احترام خودشم حفظ میشد

استارتر هم خیلی شلوغش کرده

حالا نمیگه داداشم میاردش 

میگه زنش میاد😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا اگه شوهر خود اسی هرروز و هرشب بره طوری نیس وطیفه خونوادشه..ولی عروس باید هفته ای یبار بره!دقیقا مثل خواهرشوهرمن که شوهرش همش اونجا بود توعقد و دولا راست میشدن جلوش و ازمادرمن که چندتا دختر داشت هم همین توقعو داشتن...ولی من باید بود هفته ای یبار برم واز توالت خونشون تا سینک ظرفشویی رو هم بسابم چرا؟واسه ی لقمه نون که بهم میدادن...

معمولا تازه عروسا خودشون رغبت ندارن زیاد بیان احتمالا براتون خیلی تحت فشارش میذاره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
حالا همه که حمله کردن ولی منم بودم واقعا عذاب میکشیدم و خوشم نمیومد چون کلا از رفت و امد خوشم نمیاد ...

خب شام و ناهار نمودند

خود خواهرم اخلاقش عین منه ، حتی یکبارم سر زده خونه ی مادرشوهرش نرفت دو سال عقد بود  

همچین آدمهای  با نزاکت و باکلاسی هستیم ما

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
بله منم عقد بودم به اسرار شوهرم میرفتم از سر اجبار بود واقعا بعدش دیگه رفتیم خونه خودمون راحت شدیم

ما دلیلمون غذا و اینا نبود

ایشون میگه غذا😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ولی خب زیاد سخت نگیر اونم دلش به همین خوشه بره و بیاد زود میگذره

پس دل منم خوشه سر زده برم خونه ی داداشم 🤣

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
ما دلیلمون غذا و اینا نبودایشون میگه غذا😐

هم غذا هم حوصله راستش بیشتر حوصله 

آره خونه داره ولی اسباب نیست

به ماررت بگو به داداشت بدون دیدن عروسش بگه که کنترل کنه

یا اینکه شما هم سخت نگیرید خودتونو به زحمت زیاد نندازید همون غذا همیشگیتونو بخوردید خود واقعیتون باشید ..

دلش نمیخواد دوست نداره نیاد 

ولی شما نمیشه بگید نیا 

یه راه دیگه که هر از چند گاهی فقط دعوت کنید و بگید بفرما اینطور یاد میگیره فقط موقع دعوتی بیاد 

حالا مادرشوهرای ما نمیومدیم یا یکم میموندیم ناراحت میشدن 

کاش بودن اینا رو میخوندن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
باید هر روز زن داداش شوتو پذیرایی کنی وگرنه خیلی گداصفتی

عزیز جام طبق تاپیک قبل ات زنداداشت مهریه نخواسته و اگه درآمد داشته باشه خودش خرج خودشو. میده ایشون واقعا نجیب هستن ولی شما!!! 

اینام فک. کنم خودشونو با ی تیکه نون سیر میکنن

متاسفانه بعضیا برای خودشون هم ارزش قتئل نیستن بار ها شده پدر شوهرم گفته بهم زنم غذا درست نمیکنه بخورم 😐 با اینکه وضع مالی خوبی هم دارن 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
مگه تو جای مامانم و منی ؟ وظیفه نداریم هر روز مهمون دار کنیم به ما چه پدر مادر دختره هم‌داداشمو تحوی ...

به دااشت بگین نیارش

خانما بی دعوت خونه مادرشوهرنرین ادم احترامش دست خودشه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟