2777
2789
من یکی داشتم انبلاکم کرد منتظر بود خودم پیام بدمفازش میفهمیدم مرض داشتمبخواست پیام بدم دوباره گند بز ...

خب بعدش چیشد؟ ایشون پروعه هروقت دلش بخاد میاد

هیق هیق 
من یکی داشتم انبلاکم کرد منتظر بود خودم پیام بدمفازش میفهمیدم مرض داشتمبخواست پیام بدم دوباره گند بز ...

میگما اکس من رل زده 

منو بعد از ی ماه فقط از اینستا انبلاک کرده

پیجش قفله 

اهل اینم نیست ک بلاکی هاشو چک کنه یا ب رلش لیست بلاکی هاشو نشون بده 

بنظرت چرا؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگما اکس من رل زده منو بعد از ی ماه فقط از اینستا انبلاک کردهپیجش قفله اهل اینم نیست ک بلاکی هاشو چ ...

یا با رلش کات کرده خواسته بتو نخ بده یا انبلاک کرده که رلش نپرسع این کیه بلاک شده

ولی حتی فکر کردن به چنین آدمی هم ارزش نداره

وای منم دنبال همینم.اکسم منم انبلاک کرده از اینستا ولی پیام نمیده 😐چن وقته کاتی؟البته مال من رل زده ...

وای حالا من یادمه زمان دوستی با همسرم خودمو عملا صاحبش میدونستم😂

یعنی در حدی که میگفتم این کاتم بکنه با من،غلط میکنه با کسی بره

بعد یکی از دوستام گف بابا این بره ارشد بره شهر خودش دیگه تو رو ول میکنه میره زن میگیره یا رل همشهری میزنه

منم گفتم اصلا چنین حقی نداره،اون موقع دونه دونه عکسای لب گرفتنمو برای رل یا زنش میفرستم اگه همچین غلطی کنه😂

البته ما قبل دفاع کارشناسی نامزد شدیم 

نیازی نشد وارد عمل شم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

هیچی رل زد 

اونم مثل اینکه بهش ربده بوده کات کرد دوباره

خودش اومد سمتم فالو کرد من قبول نکردم .

بعد هم فهمیدم دوباره رل زده...

با اینم کات کرد بعد انگار الان عقد کرده باش 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
میگما اکس من رل زده منو بعد از ی ماه فقط از اینستا انبلاک کردهپیجش قفله اهل اینم نیست ک بلاکی هاشو چ ...

من تو کار این پسرا موندم

بخدا نمیدونم 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

خب عزیزم خودت این اجازه رو بهش دادی ی بار بهش بگو تکلیفتو مشخص کنه و رک حرفشو بزنه چرا اینقد اذیت بشی بخاطرش

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

خب عزیزم خودت این اجازه رو بهش دادی ی بار بهش بگو تکلیفتو مشخص کنه و رک حرفشو بزنه چرا اینقد اذیت بش ...

مگه نزدم؟ من صد دفع گفتم فعلا اوضاع همینه تا ببینم خدا چی بخاد

هیق هیق