2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرشیااین ۲۰۷ ک تو ایرانه اصن ۲۰۷ نیست 😅😂

خداییش هرچی هست از پارس قشنگتره😐

پارس مخصوصا برای خانوم 😐خیلی بده

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
خداییش هرچی هست از پارس قشنگتره😐پارس مخصوصا برای خانوم 😐خیلی بده

نه نگو من تازه پرشیا خریدم خیلی دوسش میدارم🥰😍

۲۰۶ و ۲۰۷ هم زود چپ میکنن از پشت هم دید خوبی نمیدن بخاطر هاچ بک بودنشون

ماشین ک زن و مرد نداره

نه نگو من تازه پرشیا خریدم خیلی دوسش میدارم🥰😍۲۰۶ و ۲۰۷ هم زود چپ میکنن از پشت هم دید خوبی نمیدن بخ ...

من خودم ۲۰۶ و ۲۰۷ دارم چندساله چپ کجا بود خواهر😁

چرا ماشین زنونه و مردونه داره دیگه

مبارکت باشه ولی خب معمولا ۲۰۷ پر طرفدارتره معمولا و برای خانوم جمع و جور و قشنگه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من خودم ۲۰۶ و ۲۰۷ دارم چندساله چپ کجا بود خواهر😁چرا ماشین زنونه و مردونه داره دیگهمبارکت باشه ولی خ ...

تو سرعت بالا راحت چپ میکنه عزیزم 

لابد باهاش خارج شهر و سرعت بالا نرفتی

من همش مسافرت و خارج شهرم وسایلمم زیاده😅

حقیقتا تو ۲۰۶ جا نمیشن😁😁😁

برای شما هم مبارک باشه 

ایشالا ب خوشی استفاده کنی❤️

تو سرعت بالا راحت چپ میکنه عزیزم لابد باهاش خارج شهر و سرعت بالا نرفتیمن همش مسافرت و خارج شهرم وسای ...

مرسی عزیزم 

من خارج از شهر میرم ولی مسافرت با ماشین من نمیریم ولی دیدم خیلی ها می‌رن

من خودم همسرم فنی کاره و کارش ماشین هست و هیچوقت ماشینی که نا امن باشه برای من نمیخره قطعا😁

هیچ خوشم نمیاد ازش جا نداره من خودم چون اهل سفر و گردش و اینام پرشیا رو خیلی دوست دارم

من با اینکه قدم کوتاهه بعد صندلی زاننده یکم صندلیشو خوابوند من واقعا دیگه پشت جا نمیشدم تا برسیم پام درد گرفت  اصلا ماشین خانواده نیست ماشین دو نفریه برای خانواده پرشیا خیلی بهتره

من با اینکه قدم کوتاهه بعد صندلی زاننده یکم صندلیشو خوابوند من واقعا دیگه پشت جا نمیشدم تا برسیم پام ...

اره منم یه چند سال ی ماشین دیگه داشتم تازگی پرشیا گرفتم خیلی راضیم ازش خدا کنه بهم بیفته

اره منم یه چند سال ی ماشین دیگه داشتم تازگی پرشیا گرفتم خیلی راضیم ازش خدا کنه بهم بیفته

بابابزرگ من پرشیا داشت الان همونو فروخت به ما خودش خارجی شاسی خرید

انشالله که به ما و شماهم بیفته شاسی بخریم