2777
2789
عنوان

دخترم میگه آبروم رفته دیگه مدرسه نمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 39 پست
فکر کنم همچینم مظلوم نیستااز همه معلما یه عذرخواهی بدهکارهبعد مگه کلاس هفتم زیست و شیمی‌ش جداست

آره توی تیزهوشان جداس

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عیبی نداره . دیگه چیزیه که شده 

منم تیزهوشان بودم . واقعا حالا اینجوری هم نیست که انقدر سطح همه مامان و باباها بالا باشه . ما توی کلاسمون داشتیم بچه هایی رو که پدر و مادر هردو پزشک بودن . بچه هایی رو هم داشتیم که خیلی از خانواده های معمولی بودن 

کار بدی کرده ، خوبه که تبعاتش رو هم بپذیره . کم کم از ذهنشون پاک میشه . 

اگه کسی بهش چیزی گفت و به روش اورد بگه داشتم شوخی میکردم فکر نمیکردم کسی انقدر جدی بگیره .

عزیزم ببرش روانشناس بزار اون کمک کنه.هم علت دروغ گفتن معلوم میشه ک از اعتماد ب نفس کمه احتمالا اون کمکش میکنه

دختر شما هم فکر کنم دیگه هرگز دروغ نگه.بد نشد براش.تجربه بود

معلم ریاضی اش،هم خیلی کم شعوره

من الان بهش میگم عذر خواهی کن میگه خجالت میکشم آخه راستش من میگم ای کاش معلمش اول به خودش میگف. بعدشم آخه چه دلیلی داشته بره به بقیه دبیرها بگه؟ یعنی واقعا ظرفیت اینکه یه چیزی پیششون مثل راز بمونه ندارن؟ راستش من نه طرف دخترمو میگیرم نه طرف معلماش، فقط میگه من الان نمیدونم چجوری توی روی معلم زیست و شیمی نگاه کنم. هرکارشم بکنم بیرون نمیاد چون مدرسش تیزهوشانه و با هزار تلاش تونسته بره بخدا موندم

معلمهاش مگه مغز خر خوردن که اینجوری غرورش رو له کردن!! این که آبرو رفتن نیست.

خیلی ها وقتی همس دختر شما بودن دورغهای بسیار بزرگتری گفتن خیلی مساله ی حادی نیست

به مرور حل میشد

اما امان از اون معلمهای بیدرک و سواد که اینقدر سطحی فکر کردن و کلا ذهن بچه رو مشوش کردن. باید به دخترت بگی سرت رو بالا بگیر و تو همون مدرسه و همون کلاس ادامه بده 

بگو ابن تجربه فقط مختص تو نیست خیلی ها همچین اشتباخی کردن شاید معلمهاتم همچین کاری کرده باشن اما نمیان بگن. مهم اینه این قضیه باعث بزرگ شدنت بشه و تجربه ای بشه برای اینکه ناشکر نباشی و به وضعیت الانمون راضی باشی و شکرگزار خدا.

معلم هم آدمه و میتونه پر از خطا باشه. اون فقط یک معلمه و تو یک مقطع همراهته بعدش میری و دیگه شاید حتی اسمش فراموش کنی 

چرا از مدرسه بیاد بیرون . اتفاقا دخترتون مشخصه باهوش و جاه طلبه . اینده درخشانی در انتظارشه ولی بهش بگین بیشتر روی عزت نفسش کار کنه 

یه استاد داشتیم ، رییس دانشگاهمون هم بود . یکی از چیزهایی که همیشه تعریف میکرد این بود که من چون با پدرم تابستونها میرفتم بنایی ، درسهای مهندسی عمران رو با همه وجودم درک میکردم . 

بی اغراق ، با اختلاف باهوش ترین و با کلاس ترین استاد دانشگاهمون بود و یک شخصیت قوی و بسیار کاریزماتیک داشت . 

کم کم یاد میگیره افتخار کنه  به اینکه با تلاش خودش تونسته خودش رو متمایز کنه و در جمع طبقات اجتماعی بالاتر از خودش قرار بگیره 

حالا خداکنه به همکلاسی هاش نگن مگرنه میشه سوژه مدرسه 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
من الان بهش میگم عذر خواهی کن میگه خجالت میکشم آخه راستش من میگم ای کاش معلمش اول به خودش میگف. بعدش ...

اولا برو با معلم ریاضی صحبت کن و اعتراض کن بگو دختر من حالا یه دروغی گفته ولی شما چرا آبروی دخترمو بین معلما بردی. بعدم برو پیش معلم زیست و شیمی بهشون بگو حالا اتفاقیه افتاده بگو دخترم از رو بچگی یا دلیل خاص خودش دروغی گفته دخترم شمارو دوست داره .خواهشا دیگه این دروغو انقدر بزرگش نکنید