2777
2789
عنوان

زندگی خیلیاتون آرزوی من

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 45 پست
بله

خدا نگذره از مادرت حداقل شماهارو برمیداشت نه زیر دست یک پدر معتاد بذاره چطور دلش اومده!

میتونی بری سرکار؟ اگر میتونی برو کار کن بتونی کم کم مستقل بشی یا بشین یک رشته بخون اینده داشته باشه از دست خانواده پدری خلاص بشی

هم از نظر مالی اجازه خونه رو نمیرسونم جدا از اون نمیدونم چجوری بگم‌که متوجه توهمی بودن عموهام بشین ا ...

خوب الان که کنارشونی که بدتره میتونی شکایت کنی ازشون میرن ده نمیان هر چه سریعتر جدا شو به نفعته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معتادا هم لولشون فرق داره..بهر حال میتونی تو یه مجتمع بری ک همسایه و نگهبان اینچیزا داشته باشه

خب اصلا پس اندازی ندارم که 

یه سوییت بود تو یه منطقه به شدت پایین که اونجا خودش معدن معتاد بود اونو میتونستم بگیرم که اصلا قدیمی بود درو پنجره های قدیمی 

خانه معلم بهم نمیدن چون تو شهر خودمونه 

پانسیون نداریم خوابگاه نداریم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
خب اصلا پس اندازی ندارم که یه سوییت بود تو یه منطقه به شدت پایین که اونجا خودش معدن معتاد بود اونو م ...

آره میفهمم چی میگی

بی پولی بد کوفتیه خودمم درگیرشم

یه وامی چیزی بتونی جور کنی عالی میشه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

خیلی حس بدیه که حسرت زندگی بقیه رو بخوری واقعا... من هم از بچگی یادمه به هم سن و سال های خودم نگاه میکردم حسرت اینو داشتم که چرا باید از عادی ترین چیزهایی که اونا تو زندگیشون دارن محروم باشم... ولی خب تلاش کن بقیه زندگیت طور دیگه رقم بخوره

دست خودت نیست که تو چه شرایط و خانواده ای دنیا بیای ولی بقیش اینکه ایندت چطور بشه تا حد زیادی دست خودته... ایشالا خدا به دلت ارامش بده 

خوب الان که کنارشونی که بدتره میتونی شکایت کنی ازشون میرن ده نمیان هر چه سریعتر جدا شو به نفعته

هرچی فکر میکنم میبینم نمیتونم 

خیلی ضعیفم‌

من بجای اونا از ولیس میترسم 

خدا نگذره از مادرت حداقل شماهارو برمیداشت نه زیر دست یک پدر معتاد بذاره چطور دلش اومده!میتونی بری سر ...

معلم رسمی هستم 

ارشد میخونم 

و یه لیسانس دومم میخونم 

ولی خب دریغ از ذره ای پس انداز

هرچی فکر میکنم میبینم نمیتونم خیلی ضعیفم‌من بجای اونا از ولیس میترسم

از یه جایی بخوای نخوای قوی میشی منم مثل شما بی کسم بی پول بابای مریض عموهای بد این روزا رو گذروندم همش مارو اذیت میکردن اخر شکایت کردیم مردگنده مثل موش شده بود

نداریم خانه معلم هست که موافقت نکردن

عزیزم خواهرت اگر خیلی معلوله بزارش بهزیستی آینده خودتو تباه نکن بالاخره اونجا بیشتر بهش میرسن توم سرکاری بتونی ی ازدواج خوب بکنی

ی اشنایی بود دختر معلول داشت مادره افسرده و خسته شوهرش شهر دیگه خوابگاه،یروز اومدن دیدن زنه خودشو دار زده کشته اخر شوهره دختر معلول رو گذاشت بهزیستی خب اگر از اول اینکارو میکرد زنه خودکشی نمیکرد سخته نگهداری اونم واسه تو ک مادرش نیستی باید فکر زندگی و ایندت باشی خواهرت خداش بزرگه

عزیزم خواهرت اگر خیلی معلوله بزارش بهزیستی آینده خودتو تباه نکن بالاخره اونجا بیشتر بهش میرسن توم سر ...

میدونید مشکل ذهنی نداره برای همین همه چیز رو میفهمه به شدت هم افسرده و پرخاشگر 

میگم فکر نکنه دوستش نداشتم نخواستمش 

نمیدونم که هرچند این همه زحماتم تیچ کدوم به چشمش نمیاد و ۲۴ ساعته داره نفرینم میکنه که چرا تو سالمی و من نیستم 

چرا منو تهران نمیبری چرا برام ماشین و خونه نمیخری 

میدونید مشکل ذهنی نداره برای همین همه چیز رو میفهمه به شدت هم افسرده و پرخاشگر میگم فکر نکنه دوستش ن ...

چی بگم....خدا کمکت کنه کاش خدا نگاه دلت کنه خودتو حبس نکن بیرون برو ارتباط بگیر ازدواج کن نزدیک خونه مامانبزرگت خونه بگیر ب خواهرت سر بزنی ولی خپدتو فدا نکن 

خیلی قشنگ گفتی🙏🙏☺️

قشنگ میبینی عزیزم🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍