2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم زبان اصلی هری پاتر و ارباب حلقه ها رو خوندم کتاباشون خیلی زیباترن The fourth wing نبود؟

دقیقا زبان اصلی چیز دیگه ای هست 

من حس میکنم اکثر کتاب هایی که توی کتابفروشی ها میفروشن خیلی سانسور و تحریف داره

چندتا تخیلی معرفی کن منم بخونم

کدوم فلسفی یا علمی تخیلی 

علمی تخیلی زیاد خوندم ولی چند سال پیش اسماشون یادم نمیاد 

ولی اگه کتاب خونی 

بوف کور و کلیدر از دست نده یعنی سبک ادبیات ایران رو این دو تا بردن بالا..

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
کدوم فلسفی یا علمی تخیلی علمی تخیلی زیاد خوندم ولی چند سال پیش اسماشون یادم نمیاد ولی اگه کتاب خونی ...

وقت برا کتاب خریدن ندارم.. بیشتر ترسناک و تخیلی دوست دارم تا علمی تخیلی

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

تعریف کیمیاگر رو زیاد شنیدم حتما میخونم مرسییی💞

فوق‌العاده است نخونی از دستت رفته

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
وقت برا کتاب خریدن ندارم.. بیشتر ترسناک و تخیلی دوست دارم تا علمی تخیلی

آره ژانر های ترسناکم قشنگن کلا علمی همه ژانراش و موضوعاتش جذابه خصوصا اگه با افسانه ها و ماورا طبیعه ترکیب بشه

آره ژانر های ترسناکم قشنگن کلا علمی همه ژانراش و موضوعاتش جذابه خصوصا اگه با افسانه ها و ماورا طبیعه ...

اهوم

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁