2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله من ازدواج کردم چون واقعا عاشق هم بودیم

خوشبختی؟ 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

خداروشکر خیلی

خداروشکر😍

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

چندساعت فاصله؟

۳ساعت 

فاصله یک طرف فرهنگا یک طرف

ببیین کافیه گیر ی خانواده بیشور بیفتی دیگ بدبخت میشی میمونی وسط 

و اینم بگم فاصله ینی شهر دور.. هیچوقت نمیتونی از پسر شهردور تحقیق کتی

با کلی تحقیق زنش شدم

هرروز دارم کثافت کاریای خاهراشو میفهمم

خاهراش ن یه بار ن دوبار نفری ۳بار طلاق گرفتن هرکدوم ی بچه انداختن خونه شوهر و رفتن سراغ شوهر بعدی 

نمیکم طلاق بده ولی اینکه تو‌خانواده همه طلاقی باشن اونم سه بار. خدایی خیلی بده و رو شوهر ادم تاثیر میزارع

عروسی کردیم تموم شد فهمیدم۳تا داداش دیگ ذاره و کلا قطع ارتباطن با خونواده 

چرا؟؟؟ چون این داداشا فقط سالمن و زن اول و طلاقی نبودن

فعلا ماهم ب جمع قهرا پیوستیم خداکنه همیتجور بمونه 

از کجا به کجا رفتی سنتی بود یا عاشق شدی ؟

والا نمیتونم بگم چون نمیخام شناسایی بشم ولی درکل ۳ ساعت دقیق فاصلس

ی استان به استان دیگه

ن سنتی ن عاشقانه

انتخاب خود خرم بود تو یه هفته طرفو سر یه موضوعی دیدم و اومدخاشتگاری و گفتم بله! خداروشکر خودش خوبه ولی بدون خونواذش خوبه

خانوادش باشه جنگ خونمون

افتضاحن افتضاااااح

کامنت قبلی توضیح دادم

مرسی مهربون♥️

🧡🧡