2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیخواد بابام نمیذاره جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 35 پست

عزیزم شاغلی نیاز به اجازه و حمایت بابات نداری طلاق بگیر یه واحد کوچیک اجاره کن زندگی کن عمرتو جوونیت تباه بشه پس فردا بابات میاد جواب بده؟؟

عصبانیتشم نهایتا بعد دوسال اروم میشه تهدیدارو جدی نگیر و نترس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شاغلی نیاز به اجازه و حمایت بابات نداری طلاق بگیر یه واحد کوچیک اجاره کن زندگی کن عمرتو جوونیت ...

یه بار تا پای طلاق رفتم بابامم جلومو نگرفت ولی خودم دل نکندم ازش 

کار ما از مشاور گذشته وقتی نمیخواد منو عاشق یکی دیگه هست مشاور چی میگه

میدونم مشاور راهنماییتون میکنه بهترین تصمیمو بگیرید چون گفتید پدرتونم مخالفه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اهل خیانته؟

کتک میزنه؟

معتاده؟

فک نکن بعدازطلاق گل وبلبله انقدرزندگیتوزهرخودت نکن عزیزم

برومشاوره چندتاکتاب بخون درموردهمسرداری 

حیفه زندگیته بخدا

مردم آرزوشونه شوهرشون حداقل یک خونه داشته باشه 

منم شوهرم مثل شمابودولی میدونی مشکل ماچیه که سیاست زنانه نداریم 

چون اطلاعاتمون کمه 

به نظرکاربراهم توجه نکن ۹۰درصدشون هنوزبچه هستن اونایی که میگن جداشووخونه مستقل بگیرواینافقط چرندیاته

یه بار تا پای طلاق رفتم بابامم جلومو نگرفت ولی خودم دل نکندم ازش

خب پس بشین زندگی کن دختر اون بیرون خبری نیس طلاق برای کسی خوبه ک داره زجر میکشه به بچت هم فکر کن برای اون بهترین تصمیمو بگیر

بهترین روش کنار اومدن با مردا کم محلیه حرف میزنه خیلی محلش نزار دعوا نشه

بابامم منو به زور نگه داشته تو این زندگی نکبت شوهرم‌منو نمیخواد

میفهمم. دلیلشم گفتی‌فهمیدم 😔اما‌باز تلاشتو بکن .ببین چی ب صلاحته. 

اونورم مشاور‌ب‌برادرشوهرم گفته بود تمووم کن این زندگی‌رو . مادرشوهرم ول‌نمیکرد .میرفت کارای‌جاریمو میکرد ک نگن پسرش طلاق گرفته

parasoo1989@
اهل خیانته؟کتک میزنه؟معتاده؟فک نکن بعدازطلاق گل وبلبله انقدرزندگیتوزهرخودت نکن عزیزمبرومشاوره چندتاک ...

همه چی که پول و خونه نیست تازه من خودم شغل خوبی دارم پول و خونه دارم به خاطر اینا با مردی نمیمونم بله خیانت ذهنی میکنه عاشق یکی دیگه هست و من به چشمش نمیام

منم شوهرم مثل شمابودولی میدونی مشکل ماچیه که سیاست زنانه نداریم چون اطلاعاتمون کمه به نظرکاربراهم تو ...

من سیاست دارم ولی چکار کنم اون چشمش دنبال یه زن دیگه هست 

اگه زندگیتودوست داری باسیاست بیارش طرف خودتحیفت نمیادزندگیتودودستی وبه راحتی بدی ینفردیگه؟

منو نمیخواد هرکاری کنم به چشمش نمیام ذوقی برام نداره العان چند وقته جای خوابشم عوض کرده یکی دوبار با پر رویی  لباس  خ و  ا ب پوشیدم و آرایش کردم رفتم پیشش بخوابم خودشو به خواب میزنه