2777
2789
اداری ؟؟

اره با کارهای دیگه یا اضافه کاری و کارهای شیفت عصر مثل کلاس های آموزشی برای بچه ها و..

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

شوخی میکنی چی میگی

با کلاس های خصوصی شیفت عصر میشه عزیزم 

داییم دبیر هستند صبح ها تدریس دارند 

عصر ها تدریس خصوصی برای دانش آموز ها توی مدرسه 

درامد تقریبیشون در ماه انقدره 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظر شما رییس اداره کل چقدر میگیره

نمیدونم عزیزم بیا صبح برین اداره کل از شخص خودشون بپرسیم حقوقت چقدره ؟چند میگیری😂😂😂

ذهن منم درگیر شد

اداره کل کجا

هرجا تو گفتی میریم عزیزم😂

اداره کل آموزش پرورش ایران🙂😂

فرقی نمیکنه یه جا به دست بیاد بقیه اش هم به دست میاد 🤣

من هروقت میرم دکتر خیلی میشینم حساب کتاب میکنم در امد دکتر بنده خدارو😂