2777
2789
عنوان

دانشمندا تا مریخ رفتن هوش مصنوعی پیشرفت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 58 پست
همه اینایی که میگی درمان داره عزیزم اما مافیا دارو اجازه نمیده درز کنه میدونی چه درآمدی داره فروش دا ...

موافقم با شما ،خداشاهده هر مشکلی میبینم دوروبرم ،دکترا میگن درمان نداره ،کم کاری تیرویید ،تا اخر عمر فلان دارو رو بخور کنترلش کنی ،خب درمان پس چی ؟ کم خونی درمان نداره ،جیگر بخور و قرص اهن ،ده ساله قرص آهن میخورم هیچی به هیچی ،همه چی شده مادیات

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلم عشقم همون داروی ریزش مو رو بگو کافیه

امپول بیوتین بپانتین

ماه اول هفته ای یه بار میزنی سر روز مشخص

ماه دوم دو هفته یه بار میزنی سر روز مشخص

بعد دیگه ماهی یه بار میزنی

من همراه با زدن اینا محلول دست ساز و توتیک مو هم گرفتم الان ۸۰ درصد ریزشم قطع شد 

با اب داغ نشور سرتو

حنا نزن

دکلره نکن

ترجیحا رنگ نکن

استرس نداشنه باش

شامپو کاندید بزن

والا من ۲۳ساله هرشب ۴۰یا۵۰بار با عرض معذرت گوز میدم آسی شدم به خودکشی فکر میکنم ولی درمان نداره یبوس ...

درمان خیلی چیزارو به عموم مردم نمیگن ،ده ساله کم خونی دارم ،هزارتا قرص خوردم خوب نمیشه ،برای شما هم نمیدونم تا حالا نشنیده بودم ،الان فقط باید بگردی دکتر خوب پیدا کنی ،هردکتری نرو

قطعا بدو بدو داشتم و جواب ندیدم که میگم برا شما در گفتن راحته

خب من این مشکلاتو خودم حل نکردم برای ار کدوم پر پرش ۱ سال زمان گذاشتم

ویتامین و اهن بدن که کمه به دلیل تغذیه نادرست و شرایط زندگیا که خب مجبوریم قرص بخوریم شما چند سال لب به چیزای سرخ شده و چربی های مضر نزن ببین چیزی کم داری یا ته یه سال دور از تنش باش ببین دیگه بدنت نیاز به قرص ویتامین داره یا نه

ولی خب نمیشه همچین کاری کرد یجورایی هم خودمون مسئولیم

امپول بیوتین بپانتینماه اول هفته ای یه بار میزنی سر روز مشخصماه دوم دو هفته یه بار میزنی سر روز مشخص ...

بیوتین بپانتین زدم اصلا تاثیری نداشته ،تونیک زذم دوسال ،دوسال قرص اسپرونولاکتون خوردم ،اصلا موهامو رنگ نمیکنم ،یکبار تو عمرم حنا گذاشتم ،شامپو هم لافارر زدم که گفتن خوبه هیچکدوم فایده نداشته عزیز ،اینا هیچ کدوم درمان قطعی نی

شما آب سیب طبیعی نه آبمیوه پاکتی یا ترنجبین به مدت ۴۰روز مصرف کن مشکلت حل میشه

آب سیب یبوستمو بدتر میکنه رژیم سیبم گرفتم صبونه ناهار شام فقط سیب اونجوری باد نبود ولی به غذا حساسیت داریم ترنجبینم اثرنکرد