2777
2789
عنوان

بقدری قلیون کشیدم سینم درد گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 61 پست
یه جوری باید دردمو خفه میکردم

درد با دود خفه نمیشه ب فکر چاره باش

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
چند سالته

19

دوسال ازم کوچکتر بود

توروخدا نصیحتم نکن دوسش دارم هستین عکسشم بزارم

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درد با دود خفه نمیشه ب فکر چاره باش

چارش فقط عشقمه ک نیسن

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
منم دارم میکشم الان بنگ شدم

عه نوش جونت زیاد نکش مثل من میشی 

معتاد شدم حالم خراب بشه میکشم میگرن هم دارم دیگه میمیرم

کات کردی ؟

چجوری اینارو پارتنر حساب میکنید اخه طرف سبیلاش جوونه نزده

دوسش دارم 

سیبلو ریشم داره میزنه

حیف تو ک انقد سرینکش منم قبلا از غصه میکشیدم

دلم خونه دارم میمیرم