2777
2789
عنوان

دارم دردمیکشم شدیدااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 133 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا.؟؟ینی اگ خودکشی نمیکرد طی حادثه پرمیکشید؟

اره عزیزم

این رو باور کن که مرگ دست خداست،یکی ممکنه ۱ ماهگی از دنیا بره

یکی ۱۰ سالگی

یکی ۱۶ سالگی و یکی هم ۱۰۰ سالگی

اینکه یه نفر چطوری هم از دنیا بره باز دست خداست

شما تذکری که دادید از روی دلسوزیتون بوده،قصد اذیت کردنش رو که نداشتید

اما همزمان زمان از دنیا رفتنش رسیده و رفته پیش خدا

شما مقصر نیستید،اتفاقا پیش خدا هم محبوبید که خواستید جلوی اسیب دیدن و گناه کردن خواهرتون رو بگیرید

قسمت این بوده که توی این سن و طی اون اتفاق از دنیا بره...

شما که بهش چاقو نزدید یا خودتون پرتش نکردید پایین که بگید شما کشتیدش

شما فقط یک تذکر خواهرانه دادید،یک تذکر مهربانانه و از روی دلسوزی

بقیش دیگه خواست خدا بود...

این سختی ها هم امتحان الهی هست که انشالله سربلند ازش بیرون بیاید

ممنونم برای ارامش روح خواهر عزیزت صلوات میفرستم

خیلی خیلی ممنونم خداوند پدرگرامی شمارو شادوخوشحال ترکنه

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

اره عزیزماین رو باور کن که مرگ دست خداست،یکی ممکنه ۱ ماهگی از دنیا برهیکی ۱۰ سالگییکی ۱۶ سالگی و یکی ...

خیلی خیلی سپاسگذارم باحرفات تسکینم دادی انشالله هیچوووقت غم وناراحتی نبینی

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

خیلی خیلی سپاسگذارم باحرفات تسکینم دادی انشالله هیچوووقت غم وناراحتی نبینی

عزیزممم

سلامت باشی

انشالله روح خواهرتم در ارامش باشه

من کامنتا رو که خوندم دیدم انگار دارن حرفای غیر منطقی و احساسی میزنن

هیچکس به فلسفه ماجرا فکر نکرد

چند سال پیش یه سریال کره ای فانتزی میدیدم،داستان ازین قرار بود که نقش اصلی داستان دختری بود که خواب میدید و خواب هاش واقعی میشد،یکبار خواب دید که پدرش توی اتش سوزی میمیره و بعدا تو واقعیت هم همون اتفاق افتاد،این دختر تا اخر داستان همش خودش رو عذاب میداد که بخاطر من شد که پدرم مرد و مقصر منم که نتونستم جلوی مرگش رو بگیرم،اونجا دیالوگ های مادرش خیلی قشنگ بود،مادرش گفت شاید اگر تو جلوی اون اتفاق رو میخواستی بگیری خودتم بلایی سرت میومد یا چند نفر دیگه هم میمردن،میگفت اگر اتفاقی بخواد بیوفته،میوفته،هرچقدرم که تو تلاش بکنی و نکنی

این حرفا جالب بود و همیشه توی ذهن من موند

این حرفا جالبن

اما اعتقاد قلبی ما به خدا جالبتره،سرنوشت و قسمت و خواست خدا رو نمیشه عوض کرد،شاید شما اگر به خواهرتون تذکر نمیدادید خواهرتون توی یه حادثع دیگه از بین میرفت،اصلا شاید توی دعوا با همون پسر اتفاقی براش میوفتاد.خدا خواسته که اینجور باشه،و وجدان شما باید راحت باشه که از روی دلسوزی خواستید جلوی اتفاقات بد برای خواهرتون رو بگیرید،حالا زمان از دنیا رفتنش هم سر رسیده و تلاقی این دو اتفاق باعث شده که شما عذاب وجدان پیدا کنید.

درسته که حالتون بده یا خودتون رو مقصر میدونید،اما وقتی زمان از دنیا رفتن برسه،چه حرف شما چه حرف یه نفر دیگه چه هر اتفاقی نمیتونه جلوی عزرائیل رو بگیره...

امیدوارم که به این حرفا فکر کنید و خودتون رو با افکار اشتباه اذیت نکنید

گفتم بافلانی نگرد درستوبخون واینا😔😔😔😔چقد من بدبختم

خدا رحمتش کنه شما هم حرف بدی نزدی از سر دلسوزی بوده ما چه توهین های که نشنیدیم😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
😔😔😔واقعا.؟بازم جیگرم سوخته بشدت برام عزیزبود بشددددت.خودم بزرگش کردم

مثل این میمونه ی دختری بخای بهت ندنش بعد بری معتاد بشی الان مقصر دخترس ینی ؟؟؟ن معتاد شدن خودکشی ی انتخاب ربطی ب کسی نداره

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

😔😔بله من.نمیخواستم اسیب ببینه استخونام درددارن روحم داره عذاب میکشه

عریزم ب خاطر استرسی ک داری هست درست میشه توکل بخدا بکن 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

😔😔😔خیلی ممنونم ازینکه درکم کردی .روحم داره دردمیکشه منم همراهش مردم خواهر کاش بشه زمانوبه عقب برگ ...

فدات بشم خدا نکنه قشنگم شاید اگ شما جلوشو نمیگرفتی اتفاق بدتری رخ می‌داد بازم براش قرآن بخون تا خدا از گناهش بگذره بالاخره عزیزم خودکشی گناه بزرگی هست

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

من پدرم خودکشی کرد خیییییلی سخته اصلا داغ کسی که خودکشی کرده خیییییلی سختره

روح بزرگمردتون شادو غرین رحمت الهی