2777
2789
عنوان

چرا بعد زدن آمپول😐 پریود نشدم استرس دارمم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 36 پست
ممنونیعنی چی کاپ روحرکت میدادباروغن؟؟بعدازچندروزش پری میشدی؟؟منم سفردرپیش دارم میخام پری بشم چون تاخ ...

کاپ رو میزاشت رو زیر شکمم وقتی که مکیده بود بعد از چند لحظه با روغن چرب میکرد و کاپ رو حرکت میداد ازینور شکمم تا اونور شکمم فک کنم ۱۲ بار میبرد میآورد بعدشم کمرمو همین شکلی دوباره میکرد با روغن بنفشه برا شکمم برا روغن زیتون برا کمرم

مممممم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاپ رو میزاشت رو زیر شکمم وقتی که مکیده بود بعد از چند لحظه با روغن چرب میکرد و کاپ رو حرکت میداد از ...

ممنون خداخیرت بده توضیح دادی

یعنی فقط بایک کاپ اینکاروانجام میداد؟من دیدم باچندتاکاپ داخلش پنبه آتیش میزنن ودودمیکنه وکاپ میچسبه به پوست

بعداینکه شماپری نامنظم داشتی وبااین روش پری میومدومرتب شد؟

باردارم شدی بعدش؟

شرمنده زیادمیپرسم میخام اگه جوابه برم دنبالش

وخدایی که بشددددت کافیست❣
ممنون خداخیرت بده توضیح دادییعنی فقط بایک کاپ اینکاروانجام میداد؟من دیدم باچندتاکاپ داخلش پنبه آتیش ...

خواهش میکنم اره به اون روش هستش اره دوتا کاپ میزد چون من یکسالو نیم پیش میرفتم فراموش کرده بودم چنتا بود ولی شما درست گفتید اره من ۳سال نازایی داشتم ۳بار رفتم ماه چهارم بارداری شدم

مممممم
خواهش میکنم اره به اون روش هستش اره دوتا کاپ میزد چون من یکسالو نیم پیش میرفتم فراموش کرده بودم چنتا ...

یه چیزدیگه اینکه روغن هاشومطمعنی همین بنفشه وزیتون بود؟؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣