2777
2789
عنوان

راه حل بدین خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 44 پست
عقدی اونوقت سره همچین چیزی فکره طلاقی؟

خب شما کمکم کن ، بگو چطوری بکشونمش سمت خودم 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه خودش واقعا خوبه و ته دلت ازش راضی هستی و پشتتو میگیره و فکر مزکنی به دردت میخوره انقد خودتو عذاب ...

مناسفانه خودشم درگیر روابط خارج از چهارچوب بوده قبل ازدواج الانو دیگه نمیدونم ، قسم میخوره بعد ازدواج سمتش نرفته الله اعلم از طرفی یه ماهی هست فهمیدم با دوستاش عصرا بعضی روزا جمع میشن تریاک میکشن

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
مناسفانه خودشم درگیر روابط خارج از چهارچوب بوده قبل ازدواج الانو دیگه نمیدونم ، قسم میخوره بعد ازدوا ...

قبل ازدواج نه بعد ازدواج خیلی مهمه

ولی تریاک نه .... باید پیگیر باشی 

خب شما کمکم کن ، بگو چطوری بکشونمش سمت خودم

دعوتش کن خونتون .واسش شام حسابی درست کن با مامانت صحبت کن بیشتر از بقیه مواقع دورش بچرخه .

خودت با احترام و محبت جذبش کن

جلو بقیه به خصوص خیلی احترامش و نگه دار

قبل ازدواج نه بعد ازدواج خیلی مهمهولی تریاک نه .... باید پیگیر باشی

دوستای نابابشو چیکار کنم خب 

تازه دیگه به روش اوردم گوشیش کامل پاکسازی میکنه عمرا بفهمم در چه حالیه 😭😭😭

مناسفانه خودشم درگیر روابط خارج از چهارچوب بوده قبل ازدواج الانو دیگه نمیدونم ، قسم میخوره بعد ازدوا ...

یااا خدااااا تریاک کشی و دیگه نمیدونم چکار میشه کرد اعتیاد خط قرمز خوده منه .

حتما حتما حتما اول به خودش و بعد به خانواده اش و خانواده ات بگو

دوستای نابابشو چیکار کنم خب تازه دیگه به روش اوردم گوشیش کامل پاکسازی میکنه عمرا بفهمم در چه حالیه � ...

به نظرم حتما حتما به پدرت بگو .

خواهر خود من توی عقد فهمید شوهرش تفننی تریاک میکشه .وقتی به شوهرش گفت اول قبول نکرد بعدش گفت ما دیگه عقد کردیم و حرف نزن بذار زندگی کنیم ترک میکنم دیگه نمیکشم .

با اجازه ات تفننی کشیدنش الان تبدیل به اعتیاد شده .سره کار نمیره و به جاش خواهرم بیشتر سره کار میره و خدا میدونه چقدر خواهرم پشیمون ولی فقط بخاطره بچه اشون داره زندگی میکنه

دعوتش کن خونتون .واسش شام حسابی درست کن با مامانت صحبت کن بیشتر از بقیه مواقع دورش بچرخه .خودت با اح ...

باشه سعی خودمو میکنم 

به نظرم حتما حتما به پدرت بگو .خواهر خود من توی عقد فهمید شوهرش تفننی تریاک میکشه .وقتی به شوهرش گفت ...

دقیقا منم از همین میترسم 😭😭😭

والا خانوادش که انگار پسرشون از اسمون افتاده بگم هم فکر نکنم کاری بکنن ، بیشتر تازه طرف پسرشون میکیرن

خانواده خودمم نگفتم تا بتونم یه حا استخدام شم بعد جداشم

الان بگم درجا مامان بابام میگن باید جدا شی نمیدونم کارم درسته یا نه 

ببین اگه خودش آدمه درست و حسابی تا میتونی تلاش خودتو بکن و خانواده اش نذار ناراحتت کنن ولی وقتی بحثه مواد مخدر میاد وسط کوتاه نیا یه عمر پشیمون نشی. با یه بزرگتر با یه مشاوره یه نفر که واقعا دانا باشه مشورت کن ‌اینجا هر کسی نظره شخصی خودشو میگه بهت .

دوستای نابابشو چیکار کنم خب تازه دیگه به روش اوردم گوشیش کامل پاکسازی میکنه عمرا بفهمم در چه حالیه � ...

تریاک رو نباید ادامه بده

دوست نابابم که بدتر

والا نمیدونم چی بگم

سعی کن اول آروم باشی بعد درست فکر و بشین باهاش حرف بزن. بگو من از این کارات نارحتم ادامه بدی مجبورم به جدایی فکر کنم

ببین اگه خودش آدمه درست و حسابی تا میتونی تلاش خودتو بکن و خانواده اش نذار ناراحتت کنن ولی وقتی بحثه ...

باشه