2777
2789
عنوان

سایت ادم و حوا واسه ازدواج چقدر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 61 پست
عزیزم شوهر من خودش اومد منا انتخاب کرد خاستگاری اومد بعد چون راهمون از هم دور بود خانوادش مخالف بودن ...

این دیگه به شخصیت طرف برمیگرده واقعا 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

همین نظر منم همینه تو واقعیت نتونستن کاری صورت بدن اومدن ببینن مجازی میشه

دقیقا 🥲 حالا ایران ازدواجه 

خارج دوست یابی 

انقدر خبرای تجاوز و ... میشنوی از این طریق اتفاق افتاده 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون پسری که واسه ازدواج مجبور به عضوبت توی سایت میشه یعنی از طریق فضای واقعی کسی قبول نکرده زنش بشه

شاید اون پسرم معیارای سختگیرانه ای داره

شاید دختر موردنظرش تو فضای واقعی هنوز پیدا نشده

مثلا پسر تو این سایت بود با مدرک دکترا و شغل و درامد ۲۵ دنبال خانمی بود که حتما چادری باشه تحصیلاتش هم حداقل ارشد باشه شاید همچین کسی رو تو فضای واقعی پیدا نکرده

پس اینا که دوستی های مجازی میکنن چین حداقل از اونا خیلی بهتره

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

اره خب ولی جالبه یعنی مذهبی ها هم عضو سایت شدند 😐😐هم خانم هم آقا ))من که فکر میکنم بیشترش اطلاعات ...

اره طوری که تو تی وی می گفت  اطلاعات تقریبا واقعیند و قصد واقعا ازدواجه‌

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

شوهری که با سایت بیاد با یه سایت دیگه میره!مگه مورد خوب فلجه یا اسکوله بی عقله چیه که بلد نیست واسه ...

حتما اونم معیارای سختگیرانه داره نتونسته فرد موردنظرشو پیدا کنه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

پس عشقت که نوشتی برگرده چیه تو تاپیکات

به خاطر همین از اینجور روابط زده شدم و بدم میاد

اگه بچه سال نباشه ول نمیکنههر کی یه اعتقادی داره دیگه من حاضرم تا آخر عمرم مجرد بمونم ولی اینجوری از ...

بله هر کی یه اعتقادی داره 

من ترجیح میدم از این سایت ازدواج کنم تا ازدواج سنتی

شاید اون پسرم معیارای سختگیرانه ای دارهشاید دختر موردنظرش تو فضای واقعی هنوز پیدا نشدهمثلا پسر تو ای ...

دوستی فرق داره 

سر دوستی نیاز نیست به همه چیز دقت کرد

به هر حال زندگی خودته 

ایشالا موفق بشی توی پیدا کردن همسر

من با توجه به چیزایی که دیدم و شنیدم راهنمایی میکنم 

شاید اون پسرم معیارای سختگیرانه ای دارهشاید دختر موردنظرش تو فضای واقعی هنوز پیدا نشدهمثلا پسر تو ای ...

والا الان نصف دختر پسرا تو فضای مجازی باهم دوست میشن و خیلیاشون هر کاری میکنن حالا اگه تو فضای مجازی به قصد ازدواج  معرفی بشن بده؟

خیلیا واقعا سر همین دیده نشدن با اینکه دخترای خیلی خوبی هستن ولی هنوز موفق به ازدواج نشدن 

تنها موردش همونکه شاید بعدها طرف بزنه تو روت که توسایت ثبت نام‌کردی و…که اینم برمیگرده به شخصیت طرف 

اگه بچه سال نباشه ول نمیکنههر کی یه اعتقادی داره دیگه من حاضرم تا آخر عمرم مجرد بمونم ولی اینجوری از ...

الان ۸۰ درصد پسرها همینن چه ۱۸ سالش چه ۳۵ سالش

فقط دنبال بازیچه و سرگرمی هستن واسه خودشون

نصف معیارای یه خواستگار خوب هم ندارن

دوستی فرق داره سر دوستی نیاز نیست به همه چیز دقت کردبه هر حال زندگی خودته ایشالا موفق بشی توی پیدا ک ...

همون دیگه چون نیاز نیست به همه چیز دقت کرد خیلی بده

من شدیدا ادم منطقی هستم و به ازدواج هم منطقی نگاه میکنم

الان ۸۰ درصد پسرها همینن چه ۱۸ سالش چه ۳۵ سالشفقط دنبال بازیچه و سرگرمی هستن واسه خودشوننصف معیارای ...

خداروشکر مال ما اونجوری نبود

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
خداروشکر مال ما اونجوری نبود

خداروشکر انشالله ازدواج کنین و خوشبخت شین

همون دیگه چون نیاز نیست به همه چیز دقت کرد خیلی بدهمن شدیدا ادم منطقی هستم و به ازدواج هم منطقی نگاه ...

موفق باشی 

انشالله یه ازدواج عالی که همه معیاراتو داشته باسه نصیبت بشه 

از هر راه‌و روشی که هست 

همون دیگه چون نیاز نیست به همه چیز دقت کرد خیلی بدهمن شدیدا ادم منطقی هستم و به ازدواج هم منطقی نگاه ...

من نگفتم دوستی خوبه ازدواج بده 

میگم ازدواج از این طریق ریسکیه خیلی