2777
2789
عنوان

فاز پسری که به داداشت پیام میده مواظب فلانی باش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 34 پست
بچها نکنه از چتام سو استفاده کنه بگه باهاش رل بودم یه عکسی هم از خودم فرستادم براش نصف چهره دختر عمو ...

بترسونش 

بگو بخدااا کوچکترین مشکلی واسه ابروم پیش بیاری خانوادم و دایی و عموهام تیکه تیکت میکنن بگو خودتو تو بد دردسری انداختی بگو میخوان برن پلیش شکایت

یکم تو دلش خالی میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم، تو بد دردسری افتادی سربیشه طرف

مامانم بهش پیام داد دیگه نبینم پیام بدی وگرنه شکایت میکنم ازت 

اونم گفته شکایت کن (انگار که تو چیزی برای شکایت نداری)

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار

من نمیدونم چرا یه سری از دخترا زرت اعتماد میکنن به پسرا اونم مجاززززی

طرف تا تورو سر سفره عقد ننشونده نباید برا خودت فکر و خیال کنی و بهش اعتماد کنی

بعدشم باید از تو گوشی خانوادت بلاکشون میکردی به داداشتم از اول میگفتی این مزاحمم شده 

عجبببب بیشخصیت بیشعوری بوده. به اون چه چه غلط اضافی کرده با این کارش هم از چشم تو افتاد هم خانوادتا ...

آره شاید از این هم زورش گرفته 

چون همیشه می‌گفت چیزی که مال منه یا سهم منه یا خاک 

قیافش هم شبیه عقب مونده هاست فکر کنم روانی چیزیه

داره انتقام میگیره توام مثل استارتر دیروزی هستی اونم خونشو نشون طرف داده بود یارو هی میومد خونشون با ...

خوشبحالت ی هفته دیگه بچت میاد دنیا🫠😍 منم زیر استرس امتحاناعو پایان نامه زاییدم، چقدم دلم بچه میخاد

داره انتقام میگیره توام مثل استارتر دیروزی هستی اونم خونشو نشون طرف داده بود یارو هی میومد خونشون با ...

چیکار کنم 😢

بترسونش بگو بخدااا کوچکترین مشکلی واسه ابروم پیش بیاری خانوادم و دایی و عموهام تیکه تیکت میکنن بگو خ ...

میشه گفت تنها چیزی که منو میترسونه اینه که عکسمو داره 

و اطلاعات زیادی ازم دارع

خوشبحالت ی هفته دیگه بچت میاد دنیا🫠😍 منم زیر استرس امتحاناعو پایان نامه زاییدم، چقدم دلم بچه میخاد

بچه مسئولیتش خیلی زیاده درستو بخون  بابا 

من خودمم یه موقعی جای تو بودم صاف شده بودم 

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من نمیدونم چرا یه سری از دخترا زرت اعتماد میکنن به پسرا اونم مجاززززیطرف تا تورو سر سفره عقد ننشونده ...

فکرشم نمی‌کردم😭

چیکار کنم 😢

به داداشت یه دروغی سر هم کن با توجه به اطلاعاتی که ازت داره ،به مادرت بگو با داداشت حرف بزنه ،داداشت برینه به طرف 

از طرفی فامیلاتونم نذار از اینستا پیدا کنه وگرنه میره به اونام میگه 

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مامانم بهش پیام داد دیگه نبینم پیام بدی وگرنه شکایت میکنم ازت اونم گفته شکایت کن (انگار که تو چیزی ب ...

نه اتفاقا شکایت کنین، اون داره خودشو محکم نشون میده ،

وقتی نامه دادگاه رفت دم خونش یاد میگیره چی رو کجا بگه

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....