دعوام شد گفتم خیلی بی عرضه ای .قاطی کردم شوعرم بهم میگفت امشب از اون شبهاست که جنگیرشدی و هیچی حالیت نیست. نشسته بود داشت چایی میخورد ماهیتابه رو پرت کردم سمتش جاخالی داد. دوباره ماهیتابه رو برداشتم دوباره پرت کردم سمتش بازم جاخالی داد. بعد هی داره میخنده و مسخره ام میکنه. آشغال.
همیشه فانتزیم این بود دعوا کنم با شوهرم بالشت پرت کنم سمتش از این بالشت ها ک پُره پَر سفیده بعد دعوامون تبدیل بشه ب اشتی 😔😂بیاد بغلم کنه پامو ببوسه اما اسی فانتزی مو خراب کردی تو
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
آره کاغذی بوده 🤣شوهرش جاخالی دادنش عالی بوده خورده در و دیوار 👌🏻🤣
😂😂
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان
مشخصه الکی میگهماهیتابه تابیده شده ضربه نخورده از پر بازدیدی چی گیرشون میاد؟!فقط یه عده ساده اینجا ...
الان تاپیکا یکی درمیون سرکاری شده فقط بخندید بهشون 😂
حالا اینکه شوخیه ولی جدی بی احترامی رو باب نکنید توی زندگیتون ، بذارید یه خط قرمز هایی بمونه . زن و شوهر ها همیشه از هم یاد میگیرن ، شما یه کاری میکنی ، دو روز بعد میبینی توی دعوا شوهرت هم همون کار رو تکرار میکنه ، دردسرش برای خودته اون وقت
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم