2777
2789
عنوان

چرا همه راحتیا و خوشیا مال پولداراس⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 168 پست

امروز رفته بودم بانک 

سه ملیارد و ۸۰۰ به حسابم بود که واریز کنم برای شرکت

مال خودمم نبود

ولی کارمند بانک و رئیس شعبه یه جوری باهام برخورد کرد و عذرخواهی کرد بابت معطلیم

که فهمیدم چقدر فرقه بین دارا و ندار

ب کسی جواب پس نمیدن ک هرنرخی میخوان ازمردم میگیرن

آره بخدا

این دکتره سریع کارمو راه انداخت.

دیروز دکتره فقط واسه همکاراش مشتری میتراشید.اصلا درمان ریشه لازم نبود.اگه بود این دکتر هم حتما میگفت.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امروز رفته بودم بانک سه ملیارد و ۸۰۰ به حسابم بود که واریز کنم برای شرکتمال خودمم نبودولی کارمند بان ...

میفهمم

توی فامیل ما هم همینه

هرچی پولدارتر باشی تا زانو برات تعظیم‌میکنن

کافیه پولدار نباشی یا ازشون پایینتر باشی، حتی تعارف کردنشونم فرق داره.

عارم نمیاد اما دلم میخاد از شهرمون برم حس میکنم الان بمونم دوباره گیر میکنم همیشه دعام کن جونم که من ...

اگه جای دیگه میتونی بری بسم الله 

اگه نمیتونی خب همینجا یه کاری کن وقتو هدر نده

آره دقیقاً باید بره کار کنه مشکل شما اینه که فکر میکنی پول باید از آسمون بیاد

من این فکرو نمیکنم برعکس بنظرم تا خودت نخوای نمیشه ولی مثل اینکه استارتر تلاش نمیکنه

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
چک کردن تاپیک بقیه و جواب دادن با اونا کار آدماییه که کمبود دارن...

تاپیک خودمه.

حق دارم نظر بدم.

کمبود ندارم.اگه داشتم توهینتونو جواب میدادم.(همین که گفتین کمبود داری توهینه)

من این فکرو نمیکنم برعکس بنظرم تا خودت نخوای نمیشه ولی مثل اینکه استارتر تلاش نمیکنه

چقد قشنگ‌ندیده منو قضاوت کردین!

وقتی من از صبح تا عصر چند جا برای مصاحبه استخدام شرکتای خصوصی میرفتم شما دیدی که میگی تلاش نکردم؟؟؟

چندماه پیش هم آزمون مربی پرورشی دادم ولی ۵ امتیاز کم‌آوردم.

آنلاین شاپ هم داشتم که اینستا و واتساپ فیل*تر شد و مشتریام پرید.

یادتون باشه وقتی از گذشته یکی خبر ندارین قضاوتش نکنین

برو تو یه رستوران کار کن یا کارخونه

نمیشه واقعا

قبلا نزدیک مادرم بودم راحت بچمو میسپردم بهش.الآن با باید تنها بمونه که نمیشه، یا باید با خودم ببرمش که طاقت نداره و مدرسه میره

نمیشه واقعاقبلا نزدیک مادرم بودم راحت بچمو میسپردم بهش.الآن با باید تنها بمونه که نمیشه، یا باید با ...

خیلیا هستن با بچه کار میکنن 

میتونی پرستار بگیری یا بدی به فامیل در عوض بهشون پول بدی زیادم نمی‌خواد هزینه کنی اگه بدی به فامیلی کسی بچت مدرسه‌ایه دردسرش درسشه فقط