2777
2789
عنوان

چرا همه راحتیا و خوشیا مال پولداراس⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2734 بازدید | 158 پست
استارتر چند تا روکش داری منم دقیقا مثل شمام دارم دندونامو روکش میکنمبا کلی قرض و وام

اصلا روکش قدیمیام فعلا کار میکنه 

درد من طرف مقابل فکم بود ولی دکتر اونو سختش کرد.با عصب کشی حل میشه.الکی گُندش کرد و حدود ۵۰ تومن خرج تراشید

تمام سرامیک فک کنم ۷ تومنه

معمولی ۴

البته نپرسیدم.یکی میگفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اسی میتونی با بیمه تکمیلی خواهر یا مادرت بری بگو بیمه خودمه چک نمیکنن من شوهرم با بیمه تکمیلی برادرش رفت ۳تا دندون عصبکشی و پر کرد حتی پیچ گذاشت تو ریشه دونه ای دو تومن شد سه تا شدن ۶تومن بدون بیمه دونه ای ۶۵۰۰

ببینید دندونپزشکا اول معاینه میکنن و بعد کاری که باید انجام بدن رو خدمتتون میگن و هزینه ش هم اعلام میکنن که اگه دوست داشتین، پیش اون پزشک کارهاتون رو انجام بدین. ابن روالیه که من دیدم و تعجب میکنم کسی بخواد اول کار کنه و بعد قیمت اعلام کنه! این مورد رو در دندونپزشکیا در نظر بگیربد.

یک نکته دیگه که میخواستم بگم اینکه پول واقعا لازمه اما نباید اصالت رو به پول داد. بنظرم میاد هر آدم پولداری، با خواندن یا شنیدن اینکه شما شیفته پول هستید از شما فراری میشه چون طبیعیه احساس میکنه این احترام به خاطر شخصیت خودش نیست.

لطفا اصالت رو به متانت، خوش اخلاقی، خوش کلامی، احترام، خدایی بودن و معنویت و ... بدیم، در کنارش رفاهیات و مایحتاج زندگی برای زندگی لازمه؛

انشاءالله مشکل شما حل بشه و خیر و برکت بیاد تو زندگیتون

ببین حسرت یه کافه رفتن یه مسافرت کوچیک یه تولد درست حسابی یه خرید پر و پیمون رو دلمه چندساله😢😭

بگردم

با تمام وجود درک میکنم

یه کتونی ۳۰۰ تومنی رو ۱۰۰ بار خواستم سفارش بدم بخاطر پولش لغو کردم

تا دلت بخواد پولدار بدبخت دورمه عزیزم یکی اشناهامون وضع مالی بشدت خوبی دارند و همه اعضای خانواده شاغ ...

این که درسته

ولی شما هم‌قبول کن من اگه پول داشتم امروز خجالت زده نمیشدم.

شب سر راحت رو بالش میذاشتم.

منم که پول ندارم مریضم و درد دارم

شاید اگه پول داشتم کمتر درد میکشیدم