2777
2789

دختر خالم مشهده دندانپزشک بود مطب داره خیلی دوس داشت بایه دکتر ازدواج کنه نشد زن کارمند بانک شد طلاق گرفتن ......خواهر شوهر دوستم متخصص داخلی و قیافه معمولی با مهندس یه شرکت ازدواج کرد خواستگار دکتر نداشت پیشنهاد ها همه در حد دوستی بودن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گیرشون نیاد 

دختری که انقدرپشتکارداشته و تونسته پزشک بشه نیاز انچنان ب وجود یه نر تو زندگیش نداره 

ضمنا معمولا همه اقشار خودشونو پایینتر از اینا میبینن پاسه همین نمیرن خواستگاریشون

دخترا برای اینکه شوهر دکتر گیرشون بیاد دکتر نمیشن انقدر کوته فکر نباشید ارزش یک زن به خودشه و تحصیلا ...

آخ دقیقا 

مثل اینکه هدف درس و  کار و ... برای خانوما شوهره . 

طرف درس خونده به اهدافش رسیده 

دیگه خودتون جواب سوال خودتونو تقریباً دادید 

پیشنهاداشون در حد دوستیه...

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

آخ دقیقا مثل اینکه هدف درس و کار و ... برای خانوما شوهره . طرف درس خونده به اهدافش رسیده

یکسری خاله زنکهای بی سواد تودخونه موندن و از جامعه عقب فک می‌کنند دختری ک میره دانشگاه دنبال شوهره 

طرف خودش دکتر شده واقعا چه نیازی داره شوهرشم دکتر باشه کلی شغل دیگه در سطح لول دکتر میتونن بیان خواستگاریش 

یعنی چی این حرف 😏🫤🤐

یعنی همین دیگه 

بنظرت یک مرد که پزشک هست برای ازدواج فقط دنبال کسی هست که مثل خودش پزشک باشه ؟

الان دیگه خیلی از اقایونی که تحصیلات بالایی دارن و موقعیت اجتماعیه خوبیم دارن به َغل یک خانم نگاه نمیکنن

دیدم یک مهندس با حقوق بسیار بالا و با سطح امکانات رفاهی بسیار بالا با یک دختر دیپلمه ازدواج کرده 

یعنی همین دیگه بنظرت یک مرد که پزشک هست برای ازدواج فقط دنبال کسی هست که مثل خودش پزشک باشه ؟الان دی ...

تو ازدواج اتفاقا سطح فرهنگی و اجتماعی و تحصیلی خیلی مهم هست 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
تو ازدواج اتفاقا سطح فرهنگی و اجتماعی و تحصیلی خیلی مهم هست

بله درسته برای ازدواج باید از تمام لحاظ هم سطح هم باشیم که بعدا به مشکل نخوریم 

ولی قرار نیست که همیشه دوتا پزشک با هم ازدواج کنن 

دیدم پزشک خانم در کارشم بسیار موفق و فرد بنامی هستن اما با فردی ازدواج کرده که شغلش ازاد بوده 

بله درسته برای ازدواج باید از تمام لحاظ هم سطح هم باشیم که بعدا به مشکل نخوریم ولی قرار نیست که همیش ...

بله ولی چندسال بگذره همدیگرو درک نمیکنن معمولا 

هرچی آرزوی خوب مال تو