2777
2789
عنوان

من موهام خیلی کم شده ارزش داره تو سن بالای چهل ماینوکسیدیل بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر حمیده مروج مطبش شریعتی تهران

عمه ات هنوز هم میزنه ؟ و هنوز دکتر رو میره ؟

حس میکنم این دکترا هدفشون اینه وابسته شی و همیشه بری دکتر تا برات ماینو رو تمدید کنه 

عزیزم استفاده نکن به هیچ وجه 

اول یه ازمایش خون کامل بده ببین مشکل از کجاست اگه مشکلی هست درمان رو شروع کن

موهاتم کوتاه کن 

اگه مشکلی نبود با تقویتی و روغن و رزماری و .... خیلی خوب میشی دوسال طول میکشه ولی مراقبت کنی عالی میشه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

عزیزم استفاده نکن به هیچ وجه اول یه ازمایش خون کامل بده ببین مشکل از کجاست اگه مشکلی هست درمان رو شر ...

موی ریخته برنمیگرده من ریزش ندارم یک ساله ولی مویی در نمیاد خیلی کم 

عمه ات هنوز هم میزنه ؟ و هنوز دکتر رو میره ؟حس میکنم این دکترا هدفشون اینه وابسته شی و همیشه بری دکت ...

نه دیگه نمیره 

لازم ب تمدید نیست شما الان بری برات اگ لازم بدونه آزمایش مینویسه و یکسری قرص و دارو یا محلول 

میگه برو ۳ ماه دیگه بیا 

یا اگ خواستی همون جلسه مزو بزن 

مزوهات ک تموم شد  یسری داروهاتو بدون نسخه میتونی بگیری

بعدا اگ نخواستی بیای و راهت دوره بگو زیاد بنویسه جنکسانت رو ک نهایتا از تهران فقط جنکسان رو بگیری یا میتونی از داروخونه سفارش بدی برات پست میکنن 

جنکسان داروی کم یابیه شهرستانا ندارنش و اون داروخونه میرداماد هم فقط ب مریضایی میده ک خانم دکتر قبلا واسشون نسخه داده 

موی ریخته برنمیگرده من ریزش ندارم یک ساله ولی مویی در نمیاد خیلی کم

ازمایش دادی علتش چیه ارثیه ؟

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚