2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما که خودتون مشهد هستید اصلا لازم نیست که برید شهر دیگه چون مشهد خودش از لحاظ علوم پزشکی عالیهسرچ ک ...

یک دکتر رفتم میگه ۵۰ ۵۰ درصد خوب شدن منو خیلی ترسوند چشم خیلی حساس بخاطر همون میخام جای خوب برم

راضیم ب رضای خود خدا
خب کلینیک نور کدوم دکترش خوبه

واسه انحراف نمیدونم کدوم خوبه ولی قاضی زاده هاشمی از همه بهتره خودم با کاظم امان زاده عمل کردم

تو سایتش برو تخصص هرکدومو نوشته

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
چرا هنوز انحراف دارین دیگ دکتر نرفتین ببینین مشکلش چی اخه گفتن دکترش خیلی خوبه

من هنوزم دارم وقتی به نور نگاه میکنم پیداست طبق تجربم و کسای که دیدم عمل خیلی جواب نیست حتی یه دکتر دیگه بهم گفت بیخیال عمل  دوباره شو احتمال داره بدترش کنی

چشم خیلی حساس میترسم بدتر بشه بخاطر همین میگم یک جای برم خدای نکرده

انحراف اونقدرییی خطرناک نیست

مثلا شبکیه و عصب حساس ترن و باید بگردید دکتری پیدا کنید که تجربه انحراف بیشتر داشته باشه وگرنه خیالتون راحت باشه که اونقدر خطرناک نیست

من هنوزم دارم وقتی به نور نگاه میکنم پیداست طبق تجربم و کسای که دیدم عمل خیلی جواب نیست حتی یه دکتر ...

انحرافت چقدر زیاد یا کم مشخص میشه تو عکس یعنی شما تنبلی چشمم داری اینجوری ک میگین عمل نکنم مگ میشه بااین انحراف چشم زندگی کرده بخدا نمیشه منک دق میکنم اگ دنبال دکتر خوب باشم حتما با عمل درست میشه دیگ علم پیشرفت کرده یعنی میشه با انحراف باشی همینطوری اعتماد ب نفس اصلا ندارم که اصلا از زندگیم بخاطر انحراف چشم عقبم😔😔تو اینستاگرام خیلی دیدم تا سه بار هم عمل کردن خوب شدن شما چجوری طاقت میاری 

راضیم ب رضای خود خدا