2777
2789
عنوان

همه خاستگارام از خودم خیلی بزرگترن

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 38 پست
آره عشقممم حسم گفت دیگه 😁

عشقم الان کیه

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد @https://abzarek.ir/service-p/msg/2019344

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه توصیه خواهرانه دارم برای جذب کیس خوب

اجتماعی تر باش توی جمع ها زیاد برو به قول مادرم مردم که نمیان در تک تک خونه هارو بزنند بگن ببخشید شما دختر مجرد با این خصوصیات دارید ؟!😅 وقتی توی مسجدی،عروسی،مهمونی جایی میری میبینن و میپسندن میان خواستگاری...

با خانوم های که معمولا واسطه و معرف ازدواج هستند اشنا شو این خیلی جوابگو هست بگو من اگر همچین آقایی با این خصوصیات پیدا بشه ازدواج میکنم ...

وقتی میبینی انقدر اختلاف سنی دارید با خواستگارتون اصلا اجازه ندید بیان چون باب میلت نیستن 

قد خودت چنده عزیزم؟!

چندسالتونه؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

من 😅😅🤣

شما کی هستین

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد @https://abzarek.ir/service-p/msg/2019344

الان میگه ۲۱ سالمه😐

حست میگه من با ابوالفضل ازدواج میکنم؟! اون چندسالشه؟

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

😅 ابوالفضل کیه

حس شیشمی بودی 

بگو حست رو😂

خصوصیاتشم بگو با سنش. ببینم درست میگی

من ۱۶۸ ام ۲۱ سالمه

عزیزم ماشاالله قدت بلنده ...

ولی این هایی که گفتم بهت خیلی موثره 

درس میخونی؟!توی محیط دانشگاه معمولاً خواستگار زیاد پیدا میشه