2777
2789
عنوان

حد و حدود با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 117 پست
الانم در همون حد بغل ولی بوس لب هم هس ولی چیز دیگ اصلا نبود بیشتر بخواد انجام بده اصن نمیذارم ولی خو ...

استارتر تو اول تاپیک میگی حس میکنم اینکارو بزارم بکنه زده میشه الان میگی در حد لب و بوسه رو داریم... !!! حرفات تناقض داره باهم!!

همینم هستکلا جلوش بی حیا بازی در نیار

عزیزم کاری ندارم ب استارتر نمیخاستمم ریپ کنم کامنتتو... ولی اینا هم محرمیت خوندن هم نامزدن... دختر با یه بوسه و گرفتنه دست بی حیا نمیشه معنی بی حیایی ی چیز دیگس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر تو اول تاپیک میگی حس میکنم اینکارو بزارم بکنه زده میشه الان میگی در حد لب و بوسه رو داریم... ...

نه میگم وقتی انجام میده چون ابراز محبت کلامی نداره حس میکنم ازم زده شده و بعدش حس میکنم‌اشتباه کردم تاپیکای قبلمم هس ادم‌اصلا کلامی نیس ولی بوس و بغلوداشتیم تا الان ولی بعدش هربار حس میکنم‌اشتباه کردم

الانم در همون حد بغل ولی بوس لب هم هس ولی چیز دیگ اصلا نبود بیشتر بخواد انجام بده اصن نمیذارم ولی خو ...

حالا شما از قبل شناخت خانوادگی دارین.وگرنهبه نظر من حتی دوران عقد هم زمان ارتباط اصلیه نیست چون فرصتی برای شناخته ممکنه آدم متوجه چیزهایی بشه که منجر به جدایی شه 

عزیزم کاری ندارم ب استارتر نمیخاستمم ریپ کنم کامنتتو... ولی اینا هم محرمیت خوندن هم نامزدن... دختر ب ...

اخه میدونی

بعضی از دخترا زیاد تو رابطه هولن بعد پسره با خودش فکرای بد میکنه نمیدونم چجوری بگم 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

ینی تا مرحله ی اخر پیش رفتید؟ خدایی دمه شوهرت گرم گردن گیرش راستو حسینی بوده😂 ولی خب همه مث شوهر شم ...

اهوم🥲😂🤦🏻‍♀️

بچه خوبیه الکی که بهش رو ندادم😂😂

خب من ازش مطمئن بودم 

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

خیلی ساله میشناسمش مثلا انگار نمیتونه با حرف ابراز کنه خودش هم میگه اینو

اگه تو با این موضوع مشکلی نداره ادامه بده رابطه رو

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)