2777
2789
عنوان

حد و حدود با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 117 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میگه من برام سخته گفتنش شخصیتم اینطوریه ولی رفتاراش مهربونه یا دوس داره زود به زود بغل کنه این چ ...

پسرا تو نامزدی و دوستی تمایل بیشتری دارن ب طرفشون و یجورایی چون کنار هم نیستید و همو میبینید این حس بیشتر براشون ایجاد میشه توام اینطوری هستی ولی خب مردا بیشتر.... سعی نکن زیاد سخت بگیری تا حد نرمال پیش برید 

چطوری خوبی گلم؟ تو قبلا کاربری داشتی بازم درسته؟

سلام عزیزم نه همیم یدونه اس تعلیقی زیاد داشتم ولی تاپیک نداشتم داخلش

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

خب پس دیگ چته؟ بایه بوس و بغل و دست گرفتن ک چیزیت نمیشه نامزدم هستید دیگ سخت نگیر

هعیییی تازه وارده این منم اوایل همین بودم الان گرگ شدم 🤣🤣🤣

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

درست سخت گرفتن زیادیش هم خوب نیس شاید زده بشه

من خودم 6 ماه با شوهرم دوست بودم اون یه شهر منم یه شهر دیگه.. ماهی یبار تهش دوبار همو میدیدم اوایل منم مث تو میگفتم شاید زده بشه خودشم خودشو منع میکرد حتی اولین باری ک دست همو گرفتیم اون دستش میلرزید منم سرد شده بودم😂😂ولی بعدا انقد راحت شدیم مونده بود سر و کله ی همو بشکنیم...تازه واردی راه میفتی کم کم

چن سالته؟ خودخوری نکن اون طفلکم منع نکن پاشو بهش زنگ بزن یه قرار بزارید برید سینما یا کافه خوش بگذرو ...

بین ۲۱ تا ۲۴ ام

اخه چون کلامی نمیگفت بهم حس میکردم دوسم نداره ولی خودش میگه دارم نمیتونم بگم فقط کلا یه مدت خیلی بهم ریخته بودم

طفلک فک میکنه با یه بغل و بوسه نامزدش ازش دلزده میشه🤦‍♀️😂

اتفاقا باید جوری ببوسه و بغل کنه تا نامزدش یه مدت فقط بهش فک کنه چه زده شدنی🤣🤣🤣

اشتباهه دخترم اون محرمیت برای اشناییه ن بوس و بغل

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.