2777
2789
عنوان

توروخدابیاین شوهرم گفت ازتومیگذرم ازمامانم نمیگذرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5008 بازدید | 171 پست
خیر اصلا هم اینطور نیست شما میتونی شوهر اسی رو تغییر بدی ن پس اسی چرا باید زندگیشو خراب کنه بخاطر ی ...

خیلی هم اینطور هست ابدا هم مشکل پیش پا افتاده ای نیست شما تفکر و نظرت رو برای خودت نگه دار واسه خودت کاربرد داره

آره نمی تونه شوهرش رو تغییر بده ولی می تونه انتخاب کنه یه عمر بدبختی نکشه و زندگیش زهرش نشه

از همچین مردایی باید جدا شد برن تنگ دل همون ننه باباشون 

شما هم تفکر خودت رو به بقیه تحمیل نکن فکرت هم باید نیست

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم اخه چطوری؟ ببین مادرشوهرمن باگریه دست گزاشته رونقطه ضعف شوهرم داره فقط گریه میکنه شوهرمم دلش ...

برا مادرشوهرت شوهر پیدا میکنی. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نمیدونم اخه چطوری؟ ببین مادرشوهرمن باگریه دست گزاشته رونقطه ضعف شوهرم داره فقط گریه میکنه شوهرمم دلش ...

بهش بگو من نمیتونم با مادرت زندگی کنم، تهدیدش کن بگو جدامیشم توام برو ور دل ننت

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

استارتر سیاست داشته باش شوهرت الان شرایط روحی خوبی نداره از هر طرف تحت فشاره بهتره اون حرفش رو هم فراموش کنی و بذرای به حساب ناراحتی 

در مورد مادرشوهرت وقتش که شد عکس العمل درست انجام بده الان فقط داری خودت رو اذیت میکنه 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
شاید نمیخاد جدا بشه یا شرایطشو نداره. این جوری زندگیش خراب میشه.

با روحیه ای که من از اسی می بینم اون طوری هم زندگیش خراب میشه 

دیگه باید انتخاب کنه کدوم طرف رو داشته باشه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
بهش بگو من نمیتونم با مادرت زندگی کنم، تهدیدش کن بگو جدامیشم توام برو ور دل ننت

خب همین امشب اینوگفتم دیگ گفتم من ازاول بهت گفته بودم توام قبول کرده بودی توکه نمیتونستی ازمامانت جداشی چرا به من قول دادی چرا اصن ازدواح کردی گفتم من ازاول گفتم الانم میگم من نمیتونم گفت من برای تومامانموبندازم توبروهمین فرداپاشوبرو

استارتر سیاست داشته باش شوهرت الان شرایط روحی خوبی نداره از هر طرف تحت فشاره بهتره اون حرفش رو هم فر ...

اخه فقط الان که نیس دوسال پیشم که باباش سالم بودهمه چی خوب بود این حرفوزد یباردعواشد الانم این طور

خب همین امشب اینوگفتم دیگ گفتم من ازاول بهت گفته بودم توام قبول کرده بودی توکه نمیتونستی ازمامانت جد ...

بگو میرم ولی زمانش من تعیین میکنم.حق و حقوقم بده .بعد خدا نکرده این اتفاق بیوفته شما میتونی ازش شکایت کنی که خونه مستقل برات نذاشته.

عزیزم کاریش نمیشه کرد منم یه مادر شوهر دارم یکسره اشک تمساح میریزه و باورت میشه روزی صدبار به شوهرم زنگ میزنه امار منو میگیره حتی اگه دستمو با چاقو ببرم خبر داره حالا اینش برام مهم نیست اینکه به شوهرم یاد میده برای من تعیین تکلیف میکنه خیلی اعصابمو میریزه بهم و یه اخلاق دیگه هم داره هرکاری من انجام بدم میره کل فامیل خبر دار میکنه!

فقط یه ادم مورد اعتماد از خانواده همسرت پیدا کن که حرفش براش سندیت داره بگو اون بنده خدا باهاش حرف بزنه و از عواقب زندگی کردن توی خونه بگه بهش و بگه اول از همه خودت داغون میشی

اخه فقط الان که نیس دوسال پیشم که باباش سالم بودهمه چی خوب بود این حرفوزد یباردعواشد الانم این طور

ان شاءالله که عمر پدرشوهرت هزارساله باشه با این مادرشوهری که داری 

ولی بهتره از الان سیاست به خرج بدی بجای گارد گرفتن جلوی شوهرت با مادرش محترمانه رفتار کن ولی در خفا بهش نشون بده که جاش اونجا نیست 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد