2777
2789
عنوان

توروخدابیاین شوهرم گفت ازتومیگذرم ازمامانم نمیگذرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5019 بازدید | 171 پست
ببین اگرمن مثلا روزی یه پس فش هم نثارش کنم ویه بارجنگ هم که راه بندازم نمیزاره نمیره چه برسه بی محلی

میره... شک نکن... کی از بی محلی خوشش میاد؟ از صبح تا شب باهاش اصلا حرف نزن خودش میفهمه ناراحتی... شاید زمان ببره ولی بلاخره جواب میده... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بقران اینقدایناروگفتم دیوانه شدم میدونی الان اومدتواتاق چی گفت اخه؟ گفت پودرموبرداری؟ گفتم نه براکی؟ ...

وااااای چفدر بی شعوره

بگو حیون کثیف نه به اینکه میگی این میوفته میمیره نه به اشک تمساحت

چند لحظه پیش داره قبر میکنه بعد میزنه زیر گریه

وااااای چه روانیه

اسی این زندگی برات نمی ذاره ها

وااااای چاره اینکه شوهرت این مادر روانی رو بشناسه طلاق

بری با ننه اش بمونه بفهمه چه جونوریه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
خب می‌تونه ی خونه دوطبقه بگیرن باهم تو ی ساختمون زندگی کنند اون خانوم هم اگر بچه ای نداره خب حق داره ...

بخدابه دوطبقه راضی نیس مادرش میگه بایدباهم تویک خونه باشیم میگه من روزهم میتریم تنهاباشم چه برسه شب

منظورتون منم 😕

نه با با 😂😂😂 مادرشوهرها رو میگم

بنده جسارت نکردم 

مادرشوهر خودم خانم خوبیه ولی بشدت دهن بین با همون رفتارش چندین بار با حرفهاش انگار چاقو رو فرو کرده قلبم و کشیده بیرون جای زخمش شده همدم خستگیام

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وااااای چفدر بی شعورهبگو حیون کثیف نه به اینکه میگی این میوفته میمیره نه به اشک تمساحتچند لحظه پیش د ...

الان که شوهرش مریضه یبارقبل هم اینکاروکرده دوسال پیش اوتجاهم یه بحث اساسی کردیم میخاس ماروبکشونه جاخودش

الانم بخدا فقط تحمل یلحظه دوری ازبچموندارم وگرنه طلاقمومیگیرم راحت

بخدابه دوطبقه راضی نیس مادرش میگه بایدباهم تویک خونه باشیم میگه من روزهم میتریم تنهاباشم چه برسه شب

بهش بگو مادر جان من تو ی خونه با شما راحت نیستم من می‌خوام راحت باشم دوطبقه اگر میخواین میشه اگر نه ک نمیتونم باهاتون تو ی خونه زندگی کنم 

زن گنده نمیتونه تنهایی بخابه؟ لولو میخورتش؟ خدا یه عقلی به شوهرت بده. لازم نیست از خونه بندازه بیرون اما نگه داشتن حریم به سود همست. خونه ی دو طبقه بالا شما پایین مادر. هم شما زندگیتون مستقله هم ایشون تنها نیست. حتما باید بیاد بغل پسرش بخابه؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

[QUOTE=365430450]مادرش که ازدواج نمیکنه بعدم میگم مامانش گریه میکنه میگه پسرم من روزم میترسم تنهاباشم چه ا

الان که نه ولی خدانکرده اگه اتفاقی برای پدرشوهرت افتاد به هیچ عنوان قبول نکن که به  طور مشترک تو ی خونه بشینی .فقط اپارتمانی یا تو ی کوچه.

عزیزم بعدا اصلا مجبور نیستی تحمل کنی.من که تحمل ندارم با مادرم زندگی کنم چه برسه مادرشوهرم

میگم که من اگر بی محلی فراوونم کنم اصلابه فحش ببندمش نمیزاره بره هیچوقت مثل کسی که خودسوبه خواب زدا

تمام کارا رو بکنه چی؟ برای چهار نفر غذا درست کنه ظرف بشوره لباس بشوره چی؟ به شوهرت بگو من حوصله ی هر ساعت غذا درست کردنو ندارم مادرت بیاد باید کار کنه... ایقد کار بذار جلوش خسته شه... 

همسرت تک فرزنده؟

متاسفانه بله

بخاطرهمین من قبل عقدباهاش صحبت کردم گفتم یه روزی نیای بکی قاطی زندگی کنیم من قاطی نمیشم باکسی اوتجاشوهرم میگفت نه من خودم باکسی زندگی نمیکنم کسی نمیادبامازندگی کنه اونوقت الان اینومیگه

خب می‌تونه ی خونه دوطبقه بگیرن باهم تو ی ساختمون زندگی کنند اون خانوم هم اگر بچه ای نداره خب حق داره ...

آخه چه حقی

مگه هرکی همسرش مرد باید بره با بچه اش زندگی کنه حتی همون طبقه بالا

مگه بچه باید زمدگیش رو وقف کنه که وااااای بابام مرده

الان در مورد اسی بود سوهرش قبول می کرد

اسی میومد می گفت مامانم میگه پدرت فوت کرد می خوام با شما زندگی کنم مادر اسی رو پاره می کردید

ولی چون صحبت مادر مرد وسطه پرستش میشه

چقدر زن ستیزید

خوبه خودتون هم زنید انقدر مرد پرست و مطیعید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود