2777
2789
عنوان

جدا شدن تو این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 68 پست
باورتون نمیشه تو اوج جوونی سر ردای عصبی‌ و تیک عصبی گرفتم بخاطرش.... خب چجوری زرنگ تر ازینا همیچیو ...

بله درکت میکنم عزیزم

از همون جهتم گفتم

پول مهرتو بگیر زندگیتو قشنگ کن بساز

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

این مذهبی نیست مریضه

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احساسی تصمیم نگیر طلاق باید اخرین گزینع ی تو باشه چون اینوسط زندگی بچت هم درمیونه اگه بابای خوبیه وه ...

😭😭😭😭3 ساله باهم بحث داریم خسته شدم.... اونشب چون خونه آشنام ن اتفاقی جلو چادرم باز شد (مانتو شلوار  گشاد بودم) اومدیم خونه از دماغم درآورد تو از قصد چادرت وا کردی 

شرایط وقتی بچه دارین فرق میکنه .سعی کنین درستش کنین.ببرینش مشاوره .

وقتی بچه هست تا جایی که امکانش هست جدا نشین خواهشا بچه شدید آسیب میبینه.گناه داره.

پدر مادر خود من از بچگی باهم دعوا داشتن و مادرم میگفت کاش جدا شده بودم ولی الان من و خواهرام دستشو می‌بودیم که جدا نشد و صبر و تحمل کرد .خدا میدونه چی به سرمون میومد اگر جدا میشد.چون پدرمون دلسوز بچه نبود و خانواده اش هم همینطور

چه قدر راحت تشویق به طلاق میکنند.

انگار نمی‌دونم طلاق چیه و چه پیامدهایی داره.

اخلاق شوهرت کاملا اشتباه هست و نمیدونه اولین نشانه ایمان اخلاق نیکو هست .

ولی تو هم با یه بچه مجبوری تحملت رو بالاتر ببری

بنظرم بگرد مشاورهای مذهبی با سواد پیدا کن و قبل از شوهرت خودت برو و شرح حال رو بگو. شاید حرف اونها تاثیر بیشتری روش داشته باشه

ببین همسرم منم همینه.

قشنگ میفهمم چی میگی. همسر من نماز بخونی باهاش خوب باشی عالیه.

یاحسین اگه صدات بره بالا جواب بدب.

کلا این جور مردا قلق دارن.

باید بهشون محبت کرد

تو هر مجلسی نری

جوراب ساق بلند بپوشی. 

محجبه باشی

با دوستت بیرون نری.

و یکم سخته اما من همسرم رو پذیرفتم خیلی بیرون از جامعه هم مرد درست درمون نیست. 

همون همسرم رو باهاش مراعات می کنم سعی می کنم راه ببرمش.

باهاش در صلح باشم .

باید قلق های طرف مقابلتو بفهمی مدارا کنی باهاش.

اینا هم کلی موارد مثبت دارن هم منفی چون بچه داری به نظر من بساز باهاش.

بعد طلاق خبری نیست اونم با بچه .خصوصا اگه حمایت مالی نداشته باشی

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
توي اين شرايط دنبال اقدامي؟

از وقتی فهمیده میخایم باردار شیم گیراش بیشتر شده و انگاری سلطه بیشتری داره روم... الان با این شرایط نه... فقط حیف پول اونهمه مکمل تقویتی  😭

از وقتی فهمیده میخایم باردار شیم گیراش بیشتر شده و انگاری سلطه بیشتری داره روم... الان با این شرایط ...

بالاخره بچه داری یا نه

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
احساسی تصمیم نگیر طلاق باید اخرین گزینع ی تو باشه چون اینوسط زندگی بچت هم درمیونه اگه بابای خوبیه وه ...

وای خدا

مگه اینا اپشنه؟ اینا وظیفیه ی هر مردیه

میگه مرده مریضه توی خونه زندانیشون کرده

یه اهنگ نمیذاره گوش بدن بعد تو میگی به طلاقم فکر نمیکردم

اصلا بخاطر همون بچه باید طلاق بگیرن که نخواد توی همچین فضای سمی بدون اعتماد بنفس و همش با سرکوب زندگی کنه

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

ببین همسرم منم همینه.قشنگ میفهمم چی میگی. همسر من نماز بخونی باهاش خوب باشی عالیه.یاحسین اگه صدات بر ...

آره حق با شماست اما من آدم اون کارا نیستم... تازه نماز هم میخونم حتی نماز صبحم غذا نمیشه بیشتر اوقات... اما میگم که هر چی بیشتر حرفش گوش میدم پرو تر میشه... شما مراسم عروسی و تولد نمیرین سختتونه نیست؟  تو خونه به بچه زور بگه چی؟