2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی هر واحد ۸۰ متر، هر طبقه حدود ۱۰۰_۱۱۰ متر زیربنا؟

یا هر طبقه کلا ۸۰ متر؟

۴ طبقه مسکونی؛ پارکینگ چه مدلی؟ همکف؟ زیرزمین؟

واسه سخت متری قیمت میذارن؛ کل ساختمون؛ مثلا میگن با فلان مصالح و نما مثلا متری ۲۰ میلیون میشه ساخت

هزینه پروانه هست؛ که حتی این مورد توی شهر و منطقه های مختلف متفاوته

اگه زیرزمین بخواد هزینه خاکبرداری بیشتره؛  مخصوصا اگه جایی باشه که مثلا زمین سنگی هست

متراژ رو ضرب میکنن در هزینه ساخت + قیمت زمین

بعد مقایسه میکنن با اون مقداری که قابل فروشه. مثلا ۴۰۰ متر میتونن بفروشن با انباری و پارکینگ. هر متر مثلا ۵۰ میلیون. میشه ۲۰ میلیارد.

البته این وسط مدت ساخت هم مهمه. هرچقدر مدت بیشتر بشه یعنی انگار سرمایه خوابیده پس انگار ضرره. باید توی مدت نرمال تموم بشه

حالا شما باید ببینی هزینه ساخت اونجا با مصالحی که شما میخوای چقدره

اگه با پارکینگ ۵ طبقه ۱۰۰ متری باشه؛ یعنی ۵۰۰ متر زیربنا

۴ میلیارد شما میشه متری ۸ تومن هزینه ساخت.

میشه به نظرتون؟

یا اگه همون ۴ طبقه ۸۰ متری باشه، ۴ میلیارد میشه متری ۱۲-۱۳ تومن .

باید دقیق بدونین همینطوری نمیشه تخمین زد. هم زیربنا؛ هم نوع مصالح و .... هم هزینه ساخت موارد مشابه اون محدوده و ....