2777
2789
عنوان

بنظرتون بنده های خوب خدا خیلی سختی میکشن

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 23 پست
خب منم دارم میگم انگار راه خوب بودن واسه یسری راحت تره و استارتر سوالش این بود که خب چرا اینطوره ،وگ ...

آره زندگیا فرق داره

و جوابی نداره چون ما هیچی از دوره ای که تو این دنیا نبودیم نمی‌دونیم !

شاید تناسخ باشه

شاید نبود یه چیزی تو زندگیمون با بودن یه چیز دیگه برابر باشه

و ...

🍷🌊You'll be the saddest part of me

منم منظورم صرفا فقر نبود ولی فقر عم ی بخشش هستجامعه ما کلا داره بدبخت بیچاره هارو خوب نشون میده تا م ...

سختی های جامعه باز یه چیز معمول و رایجه

من درمورد سختی های خاص  میگو

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره زندگیا فرق دارهو جوابی نداره چون ما هیچی از دوره ای که تو این دنیا نبودیم نمی‌دونیم !شاید تناسخ ...

اره این فکر کنم جواب بهتریه 

منطقیه حدودا چه میشه کرد

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
مثلا یکی بدی میبینه ازیه نفر بخاطر خداتحمل میکنه دعوانمیکنه ابروی طرفونمیبره هرچی ازش میدونه رو رونم ...

خود خدا میگه بعد چندیار ظلم کردن باید حقتو ازش بگیری و مظلوم نباشی اگه ساکت بمونی تو ظلمی که بهت میشه حتی شریک محسوب میشی چون اجازه دادی بهت ظلم کنن

کجا همچین حرفی زده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

راحتتربگیم دربرابر سختی وبدی، بدی نمیکنن، ایمانشونو ازدست نمیدن

ازمایش الهی شاید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه نه اشتباه نگیر، منظورم ظلم وحق نیست ایناکه بایدگرفته بشه،

متوجهم 

منم گفتم بنده خیلی خوب خدا نگفتم ادم عادی

1
5
10
15
20
25
30
35
40