2777
2789

سریال بازی مرگ 8 قسمته

درباره یه پسره اس ک بخاطر بدبختیای زندگیش خودکشی میکنه و میخواد خود‌شو راحت کنه اما وقتی میمیره، '' مرگ'' میاد بهش میگه بخاطر توهینی ک بهم کردی و فک کردی من بازیچه دستتم و زودتر از اینکه من بیام سراغت اومدی سراغم باید تو بدن 12 نفر ک نزدیک مرگشونن زندگی کنی و اونقدر بمیری ک بفهمی چرا نباید خودتو میکشتی

خیلی خفنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه بگی چجوری یکساله گرفتی؟ 

با چه خطی ایرانسل یا همراه؟ 

برو همه برنامه های گوشیتو بروز رسانی کن

کلی فیلم و سریال دانلود کن

کلی تو اینستا بچرخ وقتتو به فنا بده😂

اممم کاش اون 50 گیگ مال من بود پارش میکردم 😂

یک بار 50 گیگ رایگان ایرانسل بهم داد ظهر فعال کردم تا شب کلا 16 گیگ ازش موند اونم دیر فعال کردم وگرنه هیچی نمیموند. عه هنوز بهش فکر میکنم افسوس میخورم 😂😮‍💨

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

میشه بگی چجوری یکساله گرفتی؟ با چه خطی ایرانسل یا همراه؟ برو همه برنامه های گوشیتو بروز رسانی کنکلی ...

فیبر نوری ایرانسل.. بسته همه جوری داره اگه منطقه پشتیبانی کنه خوبه.. 

میشه بگی چجوری یکساله گرفتی؟ با چه خطی ایرانسل یا همراه؟ برو همه برنامه های گوشیتو بروز رسانی کنکلی ...

😂😂😂 چطوری 50 گیگ تو یروز.. مگه میشه مگه داریم

😂😂😂 چطوری 50 گیگ تو یروز.. مگه میشه مگه داریم

همه اینکارایی که بهت گفتمو انجام دادم

یادم نمیاد دقیق ولی میدونم حتی یه کانالی داشتم پر اهنگای خوب رفتم همه آهنگاشو دانلود کردم هنوز دارم گوشی میدم گاهی 😂

مودم فیبر نوری.. سرعت بسته هاش بالاتر.. فعال کردنشم سخت نیست

آها مودم

من مودم جیبی دارم خط میزاری توش بسته میگیری بهش وصل میشی. بسته همون بسته ست هیچ فرقی با اینکه اون خط تو گوشیت باشه استفاده کنی نداره شاید تو سرعتش فقط یکم فرق کنه