2777
2789
عنوان

اولین کادو روز زن چی گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 80 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره ولی یه روز زن اولین بار بود یه چیز بهتر انتظار داشتم

عیبی نداره شما با رفتارت طوری برخورد کن که همیشه انتظار بهترین هارو داری و بهترین هارو میخوای ولی فشار نیار روش واقعا پسرا تا ازدواج روشون خیلی فشاره

سره لباس یه دعوای خیلی شدیدی شد هم با مامانم هم با شوهرم خیلی ناراحتم چند روزه خیلی حالم بده

وای چه بد گاهی بخاطر چرت و پرت دعوا میشه آدم اعصابش خرد میشه 

چرا دعوا کردین

خودم عقدم رفتم خونه شوهرم ازش دورم 

با مامانمم قهرم و حرف نمی‌زنم ولی براش یه باکس خیلی خوشگل سفارش دادم فرستادم‌واسش اما دلم نمی‌خواد دیگه باهاش حرف بزنم یه مدت 

عیبی نداره شما با رفتارت طوری برخورد کن که همیشه انتظار بهترین هارو داری و بهترین هارو میخوای ولی فش ...

آره واقعا خرجشون زیاده دو روز قبلشم که یلدا بود حسابی خرج کرده بود 

وای چه بد گاهی بخاطر چرت و پرت دعوا میشه آدم اعصابش خرد میشه

بخوام تعریف کنم اصلا باورت نمیشه 

یعنی همه چی ریخت بهم هر چی سعی کردم ناراحت نباشم ولی نشد یهوو همه چیو ریختم بهم خیلی بد خورد تو ذوقم من از دو سه هفته قبل تر داشتم وسایل و ....اینا آماده میکردم خیلی زحمت کشیدم خیلی ذوق داشتم چون اولین سال بود که شوهرم میخواست بیاد واسه یلدا کنارم ولی خوب همه‌چیز خراب شد 

نیومد یلدا رو ؟ الان آشتی کردین

اومد دو روز هم موند ولی خوب بدجوری دعوا شد کتک کاری شد 

نه آشتی نکردیم ولی خوب خونه مامانم خیلی حالم بدتر میشد 

گفتم برم خونه شوهرم حداقل اونجا یه تایمی تنها هستم یکم اعصابم آروم بشه 

به شوهرمم گفتم اومدم حق نداری نزدیکم بشی