2777
2789
ندیدمش فقط میدونم ازدواج کرده بچه داره چیکار داره بچه معلول رو واسه خودش خانواده داره دیگه کی دنبال ...

نمیتونید خواهرت رو بدید بهزیستی ؟

خواهرت رو ببر بذار خونه پدرت خودتم برو همونجا بگو وظیفته ما رو دنیا آوردید نگهداری هم کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونید خواهرت رو بدید بهزیستی ؟خواهرت رو ببر بذار خونه پدرت خودتم برو همونجا بگو وظیفته ما رو دنیا ...

بابام وقتی میندازتمون بیرون میگه اجاره بده پول بده بمون من چجوری بمونم میگه کل کارتاتو باید بدی دست من 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

اول گفتی پدرومادرت تو نوزادی تون جدا شدن و مامانتو ندیدی باز بعدش گفتی پولات صرف بیماری خواهرت ومامانت میشه؟

ازدواج به شرطی راه نجاته که بایه فرد خوب ازدواج کنی...نه اینکه از چاله در بیای وبیفتی تو چاه 

اول گفتی پدرومادرت تو نوزادی تون جدا شدن و مامانتو ندیدی باز بعدش گفتی پولات صرف بیماری خواهرت وماما ...

مامان منظورم مامانبزرگمه 

بهش مامانجون میگم 

ولی خب همینجوری صدا گردنی مامان یا مامانی صدا میکنم 

البته حق دارین من مامان گفتم اشتباه بگیرین 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
مامان منظورم مامانبزرگمه بهش مامانجون میگم ولی خب همینجوری صدا گردنی مامان یا مامانی صدا میکنم البته ...

اوکی.... به نظر من خواهرتو بده بهزیستی دیگه میدونم سخته اما توهم حق زندگی داری...الان داری پول خرج میکنی اینقدر همه تون تو عذابید...خواهرتو ببری بهزیستی هم خودش ارامش داره هم تو...توکه خرج میکنی خب خرج بهزیستیشو بده...هر دوسه روزم برو دیدنش...خودتم ازدواج کن از اونجا خودت رو نجات بده...با یکی ازدواج کن مثلا بابا مامان نداشته باشه که هی بخوان بهت سرکوفت شرایطت رو بزنن...خودشم ادم خوب وبااخلاقی باشع