2777
2789
عنوان

نظر شما چیه خانما جواب شوهرمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 44 پست
من که کلا تو بارداری شیردهی افسردگی داشتم خودم فراموش کرده بودم الان کمی حالم بهتر شده اونم سر پسر د ...

بیا اینم دلیلش! 

لطفا خودت پیش قدم شو از این به بعد... 

میبینی کم کم روی شوهرتم تاثیر میزاره

اصن مگه میشه ادمی زاد محبت ببینه و بازم

بیتفاوت بمونه؟ 

من زود رنجم دست خودم نیست 😐

نصف بيشتر دعواها سر همين روز زن و روز مادره  بايد بيخيالش شد 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیا اینم دلیلش! لطفا خودت پیش قدم شو از این به بعد... میبینی کم کم روی شوهرتم تاثیر میزارهاصن مگه می ...

دلیلشو خودمم هم میدونم گلم ولی من تو دروان افسردگی بهش نیاز داشتم ولی اون بیشتر ازم دور شد

دلیلشو خودمم هم میدونم گلم ولی من تو دروان افسردگی بهش نیاز داشتم ولی اون بیشتر ازم دور شد

الان فکر کردن به گذشته چه سودی داره؟؟ 

تموم شده رفته

کافیه فقط هر دو طرف مسئولیتشونو بپذیرن و برای ساختن رابطه تلاش کنن

من بخدا دنیال روز زن هدیه نیستم هیچ وقت من همش دنیال محبت هستم😑

شوهر من اومد تبريك گفت و گفت چيزي نخريدم بيا بريم فلان مغازه برات خريد كنم منم نرفتم هنوز  ولي خوب كلا خانوما هم تبريك رو ميخوان هم هديه رو اين به نظرم خيلي طبيعيه تازه من انقدر ناراحت ميشم مرد بره گل بخره بايد هديه بخره 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
من که کلا تو بارداری شیردهی افسردگی داشتم خودم فراموش کرده بودم الان کمی حالم بهتر شده اونم سر پسر د ...

عزیزم چرا دوست داری خودتو ناراحت کنی؟ بعضی آقایون متاسفانه مشکل اخلاقی دارن بخاطر همین بعضی حرکت ها ازشون سر میزنه، ولی همسر شما که شکر خدا خوبه و ازش راضی هستی. همسرت احتمالا درون‌گرا هست. من خودم به شدت برون‌گرا و همسرم خیلی درونگراست. به جرات میتونم بگم اگه من باب محبت و صحبت رو باز نکنم اونم اصلا به روی خودش نمیاره. من خب درکش میکنم سعی میکنم اگه اونم رو مودش نیست سر ذوق بیارمش. اتفاقا همسر منم روز زن رو زیاد جدی نمی خواست بگیره امسال. ولی من باهاش صحبت کردم و گفتم میدونم سرت شلوغه (چون توی یه سرمایه گذاری هستیم فعلا و خیلی دستمون باز نیست و همسرم خیلی استرس داره) و منم توقعی ندارم ولی این که تو هم به روی خودت نمیاری برام عجیبه، یکی دو بار بهش گوشزد کردم ولی زیاد ادامه ندادم. خیلی دلم میخواست یه خوراکی حتی ساده دستش بگیره بیاره خونه، ولی چون میدونستم حوصله نداره و احتمالا انجام نمیده خودم از اسنپ فود سفارش دادم. قبل از اومدنش هم یه لباس قشنگ پوشیدم و یکم خوشگل کردم. وقتی اومد کلی ذوق کرد بعدم که دید بستنی هم گرفتم هم خوشحال شد هم خجالت کشید بنده خدا😅 البته من اصلا بخاطر خجالت کشیدن این کارو نکردم، خواستم دوتایی با هم یه شب خوب داشته باشیم حالا هر چند روز زن بود و اون باید یه چیزی می‌گرفت. بعدا اون هم بهم کادو داد، هم تشکر کرد، هم توجه. اینا رو هم گفتم که بدونی اگه شوهرت خوبه شاید واقعا سرش شلوغه و استرس داره، شما هم بچه دار شدی استرس و افسردگی داشتی هیچکدوم نتونستید مثل قبل بهم محبت کنید و یکم فضا رو به سردی رفته، نذار عادت بشه، این چرخه رو بشکن. فقط محبت طلب کردن کافی نیست، خودتم باید محبت کنی، حالا با خلاقیت و هوش خودت اون رو هم سر ذوق بیاری، و حتی گاهی مثل دوتا آدم بالغ راجع به دغدغه هاتون با هم صحبت کنید وتوقعاتتون رو بیان کنید. سعی کن باهاش همدلی کنی. 

اگه مشکل یا دغدغه ای تو کارش داره ازش بخواه راجع بهش باهات صحبت کنه، تو هم سعی کن شنونده ی خوبی باشی، باهاش همفکری و همدلی کن. شاید در عمل کاری نتونی بکنی، ولی همین که بشنوی و درکش کنی مطمئنا براش ارزشمنده و صمیمیت ایجاد میکنه. 

اگه مشکل یا دغدغه ای تو کارش داره ازش بخواه راجع بهش باهات صحبت کنه، تو هم سعی کن شنونده ی خوبی باشی ...

ما همیشع صحبت میکنیم همسرم از سرکار میام خودش شروع میکنه از اون روزش کاراش چک هاش بدهکارا میگه منم همیشع گوش میکنم راهنمایی میکنم مثلا🤣

دو سالع خب درک کردم روزهای که به شدت افسردگی داشتم با دوتا بجه کوچیک بهش نیاز داشتم نبود بیشتر از ای ...

دیگ خودت بهتر میشناسی شوهرتو اگر میدونی خودتو زندگیتونو دوس داره خودتو درگیر مسائل بی ارزش تبریکو فلان نکن اگ دوستت نداره ک دیگ توم سعی کن خودتو سرگرم کنی ک اذیت نشی