بچه ها دیشب همسرم اومد ولی هیچ تبریکی نگفت فقط بعدش پول داد بهم منم راستش این که محل نداد بهم ناراحت شدم راستش من اصلا هیچ وقت ازش انتظار هدیه گرون ندارم فقط خیلی خوشحال میشم بدونم همسرم دوستم داره و بع فکرم هست بهش اعتراض کردم چرا هیج وقت بهم محل نمیدی میگه بچه ای مگه در حالی که من همیشه بهش نشون دادم که دنبال توجه محبتش هستم منم تو هیج مراسمی براش کم نذاشتم سر سنگین شدم باهاش پولشو هم برنداشتم چون من پول نمیخواستم کا محبتش رو میخوام همون طور موند رو میز صبح پا شد رفت سرکار الان اس تبریک فرستاده نوشته اگه دیر شد ببخش حس میکنم کاراش از رو محبت نیست انگار از رو مجبوری میکنه نظر شما چی جوابش رو بدم؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بخدا شماها ناشکرید خیلی والا از ما نه تبریکی تو کار بوده نه کادویی از نظرش روز زن نیس بعد من میخام ب ...
شوهر من انصافا خوبه ولی نقطه محبتش به ادم خیلی ضعیف هست وگرنه نه خسیس هست نه رفیق باز نه چشم چرون نه شکاک نه هیچی مرد خوبیه ولی یکم تند مزاجه و محبت و توجهش به ادم کمه سرده قبلا عالی بود الان سرده