2777
2789
عنوان

کی یه رژیم عالی میخواد که پیج های اینستا به فروش میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 22 پست
وقتی به بدن ماده غذایی کافی نرسه قطعا وزن کم میکنه ولی چون اصولی نیست به بدن آسیب میزنه!رژیمی درسته ...

این رژیم رو  یک حکیم تجویز کرده 

و اینکه من فکر میکنم بیماری هاالان شاید به علت پرخوری و امتلا ی بدن باشه و قرار نیست که برای همیشه رژیم باشن باید بینش فاصله بیوفته و همچنین کسی که بیماری زمینه ای داره خودش می‌دونه نمیتونه هر نسخه ای رو اجرا کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

↕️↕️↕️↕️↕️✔️به جز روایات معتبر ائمه معصومین علیهم السلام که در کتب اربعه سفارش به مصرف نمک دریا شده ...

قبلا برای سرطان هم درمان وجود نداشت ولی با پیشرفت علم ممکن شد

علم هر روز درحال آپدیت و پیشرفته و کمتر کسی که تحصیلات دانشگاهی بخصوص علوم پزشکی داشته باشه با طب سنتی و امثالهم موافقه

پس شماهم که تمام مراجعت خراسانی و ... هست برای خونریزی و تصادف تشریف نبر بیمارستان و ببر طبیب روش ضماد و مرهم بزاره

حالتم بد شد نرو دکتر برات آزمایش بنویسه همون تب سنتی و حلزون تراپی چارته شایدم بلغم داری🤔😅

علم هر زمان برای همون دوره پاسخگو هست مثلا الان کسی رو میبینی اصرار به حمل و نقل با شتر و کاروان داشته باشه؟

۹۰ درصد مطالبی که ارجاع میدن به معصومین دروغه و امامان روحشونم خبر نداره

عزیز دلم شما حتی آبی که مینوشی هم تصفیه شده است که مریض نشی آیا میخوای بری آب از چشمه و رودخونه بیاری اونم تو مشک حتما....

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
این رژیم رو یک حکیم تجویز کرده و اینکه من فکر میکنم بیماری هاالان شاید به علت پرخوری و امتلا ی بدن ...

پرخوری خودش باعث چاقی و .... میشه من با نفس رژیم مخالف نیستم میگه باید علمی و منطقی باشه

حکیم نمیدونم منظورت کیه ولی من حرف دانشمند و پزشکان برام سنده نه کسی که دیپلمش به زور گرفته ونظرش اینطوریه

نه عزیزم ولی خیلی اعلام نمچدیجه دیدم و خاستم اشتراک بذارم تا بقیه هم بهره مند بشن

پس کاش چیزی که نه پایه علمی داره و نه تجربه شده است پیشنهاد ندی

تو درمقابل توصیه ای که میکنی مسئولی عزیزم

قبلا برای سرطان هم درمان وجود نداشت ولی با پیشرفت علم ممکن شدعلم هر روز درحال آپدیت و پیشرفته و کمتر ...

هر روز ،یه بیماری اختراع میکنن و یه اسم جديد روش میزارن
و از اونطرف برای اون گیاهان دارویی یا خوراکی که درمان کننده ی شماست ،توی سایت هاشون و مصاحبه هاشون هزار عارضه ی دروغ معرفی میکنند تا شما بترسید .بارهنگ باعث فلان میشه ، رازیانه اگه بخوری فلان میشی ،کند‌ش باعث مرگ میشه،عسل اگه به نوزاد بدی باعث فلان در فلان روده و بوتولیسم میشه ...همینطور دروغ پشت دروغ .. ..چرا یه بار نمیان بگن همین آنتی بیوتیک ها و مسکن ها باعث ایجاد چه بیماری های لاعلاجی در مردم میشه؟چرا نمیان یه بار بگن که توی تمام قرص و شربت های شیمیایی الکل مست کننده اس و در تمام قرص ها و کپسول ها تریاک و حشیش و بنگ و هروئین میریزن ؟

تمام داروهایی که روش،مینویسه بعد از مصرف دارو ، رانندگی نکنید یا این دارو باعث خواب آلودگی میشه .کلا مست کننده اس .

هر روز به اسم یه بیماری جدید که اختراع میکنن ،مردم رو میترسونن

فلان جای رحم ،فلان شده

اسپرم آقاتون فلان بیماری مبتلا شده 😂

اسپرم فلان

اسپرم بسان

اسپرم همسرت انگل گرفته 😂

زخم دهانه ی رحم

زخم انتهای رحم

زخم کنارگذر رحم

زخم تونل زیر کوه رحم

زخم منتهی الیه اتوبان رحم

زخم سبقت به جلوی رحم

فلان روده

بسان روده

غده تیروئید اضافیه
آپاندیس اضافیه
کیسه صفرا اضافیه
مایع میانی گوش
خلاصه که اصلا خودتونم اضافه هستین

بیماری : نبلتبربوزیدیتطولندحدد گرفتی

اسم بیماری شما : جهدغریرنحنجهدخلزیز هست

همه اینها نتیجه عدم آگاهیه..مردمی که هیچ توجهی به آگاهی و یادگیری ندارن ..همینجور سرشون میاد ..مدام اختراع یه بیماری جدید ،داروی جدید...سر کیسه کردن مردم .

در صورتی که اصلا اینها نه بیماری و نه مشکل ...این مسائل به خاطر اینه که مردم دچار فقر فکری شدن ،عقل ها به زوال رفته ..علم هست ،پیشرفت هست ،پول هست، امکانات هست ولی عقل نیست .
عقل نیست .

پرخوری خودش باعث چاقی و .... میشه من با نفس رژیم مخالف نیستم میگه باید علمی و منطقی باشهحکیم نمیدونم ...

چرا فکر میکنید علمی نیست این رژیم باعث پاکسازی بدن هم میشه فکرتون رو باز نگه دارید کسی منکر طب نوین نیست و مزاج شناسی هم در درمان بسیاری بیماری ها کارآمد بوده 

هر روز ،یه بیماری اختراع میکنن و یه اسم جديد روش میزارنو از اونطرف برای اون گیاهان دارویی یا خوراکی ...

بیماری اختراع نمیشه شناخته میشه و حالا در بعضی شرایط ویروس های جدید به وجود میان و سبک زندگی های جدید میتونه باعث به وجود اومدن بیماری های جدید بشه قبلا هم خیلی بیماری بوده ولی چون نمیشناختنش میگفتن فلانی جوون مرگ شد همین!

داروهای الان بیشترش منشا گیاهی داره ولی با دوز مشخص که مبادا مسمومیت بده و ترکیبات رو دستکاری میکنن تا نتیجه بهتر و عارضه کمتر بدن. داروهای شیمیایی عارضه هایی دارن که اولا قرار نیست برای همه اتفاق بیوفته دوما خاصیتش ۱۰۰ هیچ عارضش رو میزنه!

شمایی که آویشن دم میکنی و میخوری هم کبدت رو نابود میکنی چرا که نه خالص سازی شده و نه کسی مشخص کرده شما با سن و سال و وزن و غیره چقدرش رو باید بخوری!

الکلی که توی داروهاس بخاطر درصد بسیار کم اصلا و ابدا خاصیت مست کنندگی ندارن جالبه بدونی تو همون دوغ محلی هم که میخوری حدود ۱ درصد الکل وجود داره😁 آیا شما مست میشی؟ یا میخوای دیگه نخوری؟

داروهای نارکوتیک داروهایین که مورد سواستفاده قرار گرفتن مهمترینش همون شیره خشخاش که ابتدا بخاطر خاصیت ضددرد استفاده شده بعد اومدن ازش سو مصرف کردن ، کوکائین هم همینطور .

بحث ترسوندن مردم هم نیست کادردرمان و آموزش درمقابل مردم خودشون رو مسئول و دلسوز میدونن و وظیفشونه آگاه کنن مردم رو 

فقط لطفا ۲ تا سوالم رو صادقانه جواب بده که این بحث تموم بشه شمایی که به قولی طب سنتی رو برتر از طب نوین میدونی:

۱ بچت تبش پایین نیاد استامینوفن نمیدی و به اورژانس مراجعه نمیکنی؟

۲خدایی ناکرده عزیزت تصادف کنه دنبال حکیم میگردی یا با ۱۱۵ تماس میگیری؟