2777
2789
عنوان

دلم مخاد مامانمو بغل کنم ولی

491 بازدید | 42 پست

خیلی دلم مخاد مثل بچگیا مثل مجردیم بتونم بغلش کنم اما الان نمیشه چند سالیه بغلش نکردم فقط دست دادیم اما نیاز دارم بغلش کنم و. نمیدونم چجوری روم نمیشه 🫠🥲

الان میان میگن خب برو بده بعدا تو دلت نمونه ولی نمیشه واقعا 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانت تو این چند سال جلو نیومد برا بغل کردن؟

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

فکر کن الان مامانت هم با خودش داره میگه خیلی دلم می خواد دخترم و مثل دوران مجردیش بغل کنم اما نمی دونم چطوری چون فقط چندساله بهم دست میده و بغل نمی کنه 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

عزیزم کاری نداره که یهو بغلش کن و به هیچی فکرنکن همین شاید مامانتم دلش میخواد بغلت کنه ولی روش نشده ایندفعه مه دیدیش دلو به دریا بزن و به عاقبتش فکزنکن

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

انشالله صدسال عمرشون به دنیا باشه

من با پدربزرگم خیلی صمیمی بودم و خیلی دوسش داشتم

کلی عکس و فیلم میگرفتم سرمو میزاشتم رو پاش هرررروز ببین هررررروز بغلش میکردم

وقتی فوت شد واقعا حسرتش به دلم نبود ولی بقیه نوه ها داشتن روانی میشدن

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
منم دوست دارم بغلش کنم حیف که دیگه نیستش،

خدا رحمتشون کنه عزیزم

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.