خیلی دلم مخاد مثل بچگیا مثل مجردیم بتونم بغلش کنم اما الان نمیشه چند سالیه بغلش نکردم فقط دست دادیم اما نیاز دارم بغلش کنم و. نمیدونم چجوری روم نمیشه 🫠🥲
الان میان میگن خب برو بده بعدا تو دلت نمونه ولی نمیشه واقعا
فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.
فکر کن الان مامانت هم با خودش داره میگه خیلی دلم می خواد دخترم و مثل دوران مجردیش بغل کنم اما نمی دونم چطوری چون فقط چندساله بهم دست میده و بغل نمی کنه
دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
عزیزم کاری نداره که یهو بغلش کن و به هیچی فکرنکن همین شاید مامانتم دلش میخواد بغلت کنه ولی روش نشده ایندفعه مه دیدیش دلو به دریا بزن و به عاقبتش فکزنکن
با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.