2777
2789
عنوان

چطوری مختون زده میشه نی نی سایتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 37 پست
میخوام تو یه کاری کمکم کنه نه دخترم

بهش بگو چقدر پوستت خوبه چقدر لاغر شدی چه امروز قشنگ شدی چه چشمات قشنگه 😂همین 

مخش زده میشه باهات مهربون میشه 

این نحوه مخ زدن دوستانه بین دو تا دختره تا یکی کاراتو انجام بده مثلا خواهر من از این روش وقتی بچه بودیم برا اینکه به جاش ظرف بشورم استفاده میکرد البته که گوش نمی‌دادم 😂یادمه یه بار گف تعریف نقاشیاتو واسه دوستام کردم تو رو خدا نه نگو کلی پرتو دادم بیا یه چند تا نقاشی واسه مقالمون بکش که انجام دادم در واقع تعریف کرد و من براش انجام دادم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
بهش بگو چقدر پوستت خوبه چقدر لاغر شدی چه امروز قشنگ شدی چه چشمات قشنگه 😂همین مخش زده میشه باهات مهر ...

پزتو* 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین رازش چیه منم مثل تو. تازه مثلا دیروز میخواستم ازش تعریف بدم گفتم وای چقدر شما خوش‌تیپی خخخخخخخ ...

چه غد و چغر و بد بدن چه گوشت تلخ اصلا منتشو نکش اییییش

خندم گرفت فک کرد دارم مسخرش میکنم

آو 😂خب پس الان یهو تعریفش نکن شک‌میکنه ولی چند وقت بعد بگو خیلی دختر خوبی هستی 😄دیگه نمیتونه بد باشه 😂