2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم پشت کنکور موندم من

205 بازدید | 38 پست

خدایا...خسته شدم دیگه...خسته شدم...سه ساله زندگی ندارم..سه ساله ادم به حساب نمیام....

کنکور تجربیم...سال اول ۳۹ هزار شدم و سال دوم ۱۲ هزار..امسال سال سومه که موندم و بهتر از قبل میخونم و می‌دونم پایین ۶-۷ هزار میارم...اما خانواده امونم رو بریدن..خواهر حرفت و احمقم هر بار میکوبه تو سرم و میگه رفوزه...میگه درس نمیخونی....می‌دونه نقطه ضعفمه و هر بار که میخواد اشکمو در بیاره با تمسخر و خنده اینو تو سرم میکوبه در حالی که خودش هیچچوچچ گوهی نشدههههه...یه دانشگاه تبریز یه رشته چرت انسانی خونده حالا طوری هست انگار دکتره....سه ساله نه خرید درست و حسابی کردم.. نه گوشی درست و حسابی دستمه....سه ساله که زندگی زهره... سه ساله میگن حالا کنکور قبول شو بعد.....

الان دارم میفهمم من زندگیمو با دستای خودم تباه کردم..نباید پشت میموندم و برای آرزوهام بجنگم...دیگه این حد از تمسخر رو تحمل ندارم.. تا دیروز حرف فامیل کم بود..الان حرف خانواده هم اضافه شده....باید مثل دوستم میرفتم یه آنلاین شاپ میزدم و هر هزینه ای داشتم مینداختم گردن خانواده... باید مثل خواهرم فقط از بابام پول تو جیبی می‌گرفتم نه اینکه حتی بهداشت نرم تا یه رشته خوب تر در بیام ... 

بچه هاتونو با وضعیت امسال کنکور لطفا خیلی درک کنید..به خدا سخته..به ولله سخته...به ولله شرایط مثل قدیم نیست... دیگه چرا تمسخر؟

این کاربری دست چندین نفر است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی دوست داری؟

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خرید که خیلی مسخرس بگی میخوام نفس بکشم میگن نفس نکش تا بعد از کنکور

تنها نیستی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
پشت کنکور بودن سخته؟؟ چرا سال اول نیاوردی اخههه🥲با مدرسه من نمیرسم بخونم

خواهرم خودت میگی با مدرسه نمیتونی برسونی من چطور میتونستم؟ تازه ۳۹ هزار هم شاهکار کردم اون زمان...تو مدرسه مون پایین ۸۰ هزار کسی نبود 

خیلی جدی با خانواده ات صحبت کن بگو به حمایتشان نیاز داری

صد بار...صد بار حرف زدم ..بهشون گفتم خجالت نمی کشید از تنها نقطه ضعف من سو استفاده میکنید؟ هر مدلی که فکر بکنی حرف زدم..از میونشون ابجیم و بابام هر موقع جاش بیفته میکوبن تو سرم...خسته شدم دیگه...الان از گریه نمی‌دونم چی تایپ میکنم 

ان شاالله امسال رشته ی دلخواهت رو بیاری

خواهر..اونقدر زخم رو روحمه، اونقدر درد کشیدم که حتی پزشکی هم بیارم دیگه خوشحال نمیشم... دیگه نا ندارم..شبا خواب ندارم.. اونقدذ روحیه ام و اعتماد به نفسم و عزت نفسم داغون شده..اونقدر حرف شنیدم که حس میکنم مرده ام..فقط نفس میکشم...دیگه غذا هم نمیتونم بخورم...هیچی...فقط میخونم..میخونم فرار کنم...میخونم که یه روز کار دست خودم ندم 

خوشگلم سال اولی که پشت موندی رو میگم🥲🥲

از ۳۹ هزار آوردم رو ۱۲ هزار..دیگه نهایت تلاشم اون سال این بود. پرستاری هم میشد قبول بشم اما نخواستم شهر های دور برم..حتی معلمی هم میاوردم باز خواستم برای آرزو هام بجنگم..

منم مثل تو بودم

بزور فرستادنم تجربی بزورم پزشکی می خواستن ازم منم سال دوم پشت کنکوری برای کنکور ریاضی خوندم خداروشکر چیزی که می خواستمو اوردم 

تو دوسالی که برای کنکور میخوندم هزارتا حرف بارم کردن حتی سر سفره هم تیکه مینداختن بهم

خرید که خیلی مسخرس بگی میخوام نفس بکشم میگن نفس نکش تا بعد از کنکورتنها نیستی

یه گوشی سامسونگ دارم از این کوچولو ها....لباسام هر چی هست برای چهار سال پیشن...میگن الان تو خونه ای لباس میخوای چیکار..مگه جایی میری جز آزمون..همونشم قدیمی هارو بپوش...هر چی میگم میگن بعد کنکور بعد کنکور...

تازه الان فهمیدم چه غلطی با زندگیم کردم..