2777
2789
عنوان

میخوام کنکور بدم با بچه بیاین تروخدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 57 پست
مامانم نوه ش عزیزترشه چندین بار بهش گفتم بگو بچشو فردا اینجا نیاره نمیگه بهش

خودت به خواهرت بگو فصل امتحانامه همش امتحان دارم میترسم نتونم خیلی حواسمو جمع بچه کنم یه فکری بکن براش ی وقت اینجا بمونه اذیت بشه 😂

برو اتاق درو قفل کن 4-5ساعت بخون بیا بیرون مگه بچه ی توعه خودشون برن دنبال کاراشون پیشرفت کنن تو عقب ...

اخه گیرم خوندم ۴ ۵ ساعت میشه پزشکی اتاقم هم دادن به بچه اونجا میخوابه و بازی میکنه کتابامو پاره کرده اگه هم بیرونش کنم درو ببندم وای میسه پشت در جیغ میزنه گریه میکنه درو میکوبه تا یکی براش باز میکنه قفل هم نداره اتاقم

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول به خواهرت بگو 

گوش نکرد به شوهرت خواهرت بگو تا یکم خجالت بکشن 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

اخه گیرم خوندم ۴ ۵ ساعت میشه پزشکی اتاقم هم دادن به بچه اونجا میخوابه و بازی میکنه کتابامو پاره کرده ...

اصدا با بچه نمیشه درس خوند من خودم خواهر برادر کوچیک داشتم و میرفتم طبقه پایین که کلا صدا نباشه 

روزی زیر ۱۰ ساعت هم نباید بخونی

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

کتابخونه سختمه چون شکستگی دنبالچه دارم نمیتونم اونجا بشینم

یه مدت مجبوری بری 

بالش طبی ببر 

مامانت که یکی دو هفته نتونست بچه رو بگیره خودش به خواهرت میگه بچه رو نیار 

بعد برگرد خونه

به بالش نشیمن طبی ببر برو کتابخونه درس بخون ۴ ساعت یکبار هم برو نمازخونه دراز بکش کمی.

درهرحال هرچی بگی فقط اعصاب خودت خرد میشه .پس خونه نباش.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خیلی آروم و بدون شلوغ کاری برو به مامانت بگو من درسام زیاده همش وقتم سر بچه میره یا خودتون یه کمکی ب ...

اصلا منطق ندارن صد بار گفتم میگن بهونه میکنی تو درسخون نیستی بچه های مردم تو خونه شلوغ تو دستشویی مینشستن میخوندن امسال هم با وجود نخوندنم پرستاری مامایی میاوردم نزاشتن برم گفتن پزشکی فقط حالا هم اینجور سرم میارن

بهش تیکه بنداز بگو همون 10 تا 8 صبحم نبرش دیگه جا خواب چه فرقی میکنه خودشو راحت کرده فقط برا خواب می ...

بعضی وقتا هم نمیاد ببرتش تا ساعت یک رو تختم بپر بپر میکنه تا بخوابه منم از ۱ شب تا ۳ میخونم از اونطرف ۳ بهش شیر میدم میخوابم تا صبح ۷ ۸ بیدارشه منم خسته ابجیمم خودشو به اون راه میزنه چند بار گفتم شوهرت نگش داره 

منم با اینکه پشت کنکور نیستم روزی هزارساعت درس میخونم اخرشم میگن با این وضع میخوای دکتر شی؟تیکهدپرون ...

کاش لاقل یه محیط اماده میکردن برا ادم به خدا اصلا پول کلاس و ازمون نمیدن بهم ندن

به خواهرت بگو پس فردا موفق نشی دودش تو چشم خودت میره و خواهرت پول تو جیبی تورو نمیده🌟 میخواست بخونه ...

الان چند ساله استخدامی میده هرسال هیچی به هیچی تا پارسال که بچه نیاورده بود همش با شوهرش عشق و حال بود حالا امسال میگه میخوام بخونم بخدا منم به همین فکرم که افسرده شدم اخرش همه تو سریا رو من میخورم و میگن هیچی نشدی ده سال دیگه کی یادشه که من بچه نگه میداشتم😞

فقط زود فکر خودت باش که دو سه سال دیگه میفهمی با خودت چیکار کردی مگه بچه توعه تا الانم خیلی لطف کردی تو مهم ترین مرحله زندگیت هستی اون وقت داری بچه کس دیگه رو بزرگ میکنی که خودش دنبال هدف و کارشه؟؟از همین فردا یا جمع کن برو کتابخونه بدون کوچکترین اهمیت دادنی به بچه یا درو قفل کن خودت رو پیش مامانت به سلیطگی بزن بگو به من ربطی نداره خودت برس بهش،اگه دیدی اهمیت نمیدن بهت دو بار پوشکش رو شل ببند از کناراش بزنه بیرون یا وقتی دستشویی کرد همش بگو یه لحظه دیگه هم وایسین من دارم تست میزنم تا قشنگ همه جارو خراب کنه ببخشیدا مجبوری اینا به ذهنم رسید تا نجات پیدا کنی😂دوبار اینطور بشه و یکم کثیف کاری بشه دیگه کاری به کارت ندارن بگو حواسم یه جا نیست که پرت درس میشه.دیگه بعدا دیره ها.....هیچ وقتم هیچ کس نمیاد بگه فلانی دستت درد نکنه تو بچه مو نگه داشتی من به هدفام رسیدم توام پاسوز من شدی....از پدر مادرت تعجب میکنم واقعا چی فکر میکنن؟؟؟

بعضی وقتا هم نمیاد ببرتش تا ساعت یک رو تختم بپر بپر میکنه تا بخوابه منم از ۱ شب تا ۳ میخونم از اونطر ...

این بار آورد از دم در برش گردون بگو شرمنده از این به بعد دیگه نمیتونم قبول کنم. در مقابل اینکه خودشو به نفهمی میزنه آدم زورش میاد پس راحت و صریح بگو بهش ناراحتم شد اهمیت نده. تو هم الان ناراحتی از این موضوع. هیچ کس جز خودت در اولویت نیست. 

4 ماه مونده به کنکور. اون دو روز دیگه قبول میشه باز برا کلاسا و سر کارش میاد بچه شو میزاره جای تو، تو میمونی و بازم بچه داری... . رو که بدی آسترم لازمه 

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد