2777
2789
عنوان

بچه ها بچه ها سیاست از نظر شما یعنی چی و کی

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 34 پست
تعریف جالبی بود برام اما اگر اینجوری بود پس هرکی باهوش تر بود با سیاست هم بود اما اینجوری نیست که

هوش تاثیر کمی در سیاست داره

تجربه هست دانش هست

دیدگاه هست

باور هست

و ...

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

یعنی حرفت رو یجوری بگی که نه سیخ بسوزه نه کباب مثلا میخوام بهت بگم این لباس رو نپوش دو حالت دارهیکی ...

اینم درسته اما یه آدم باسیاست کار بلد چرا باید تو این چیزا دخالت کنه ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بقیه که نمیدونن‌ دو رو هست فک میکنن اوه چه زن خوب و مودب و با کمالاتیه اما من به عنوان یه غریبه با ب ...

خب چطوری شما فهمیدی که دورو هست بعدش اینکه تا کی میشه نقش بازی کرد ؟ هر چقدر کار بلد باشی بازم همیشه نمیشه نقش بازی کرد 

اما هیچ کس یه آدم دورو رو دوست نداره اما. آدم باسیاست رو همه دوست دارن

چون آدم با سیاست نمیذاره اون روشو کسی ببینه

ولی آدم دو رو یه جاهایی خودشو نشون میده

راستش خودم یه مدت خیلی با سیاست رفتار میکردم

مثلا

حتی اگه از درون هم ناراحتم میکردن جوری برخورد میکردم که کاملا پر از آرامشم و خجالت زده شون میکردم😬

دو رویی اینجوری منظورمه

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
خب چرا بهش میگن با سیاست چون دورو هست؟

ببین هر کسی دیدگاهی داره اما از نظر من دورویی نیست 

طرف خوب میدونه چجوری با توجه به موقعیت و طرز استفاده ی درست از کلمات جملش رو تاثیر گذار تر کنه و به هدفش برسه 

یکی پرخاشگری میکنه شاید به خواستش برسه اما کدورت و دلخوری پیش میاد 

یکی هم با ملایمت و دوستانه حرفش رو میگه ممکنه  در هر مورد که میخواد باشه اصلا

هدفت این باشه که جواب رد به طرف بدی اما اون طوری خواستش رو بیان میکنه که بخوای مخالفت هم کنی دلت نیاد

چون آدم با سیاست نمیذاره اون روشو کسی ببینهولی آدم دو رو یه جاهایی خودشو نشون میدهراستش خودم یه مدت ...

خب اینجوری یه حالت مخفی کردن احساسات هست که 

اینجوری از درون اذیت میشی

خب این هارو چطوری میشه به دست آورد

با یادگیری روانشناسی رابطه 

و تیپ های شخصیتی

و مهارت های اجتماعی مثل متقاعد سازی همدلی و ...

یادگیری ابعاد روانشناختی مغز و روان انسان

مثلا چطوری متقاعد میشه 

چی نظرش رو جلب میکنه

چطور قضاوت میکنه 

و ...

تاپیک های دختر گرانبها هم کمکت میکنه

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

اها چه خوب از کجا حالا میشه یاد گرفت

متاسفانه منم بلد نیستم زیاد باسیاست رفتار کنم خیلی دوست دارم یاد بگیرم چون خیلی تو زندگی آدم تاثیر داره من گاهی که با خانوادم دعوام میشه بعضی موقع ها بابام سکوت میکنه شاید اون لحظه واقعا حق داشته باشه باهام تند برخورد کنه اما یهو میبینی سکوت میکنه سرش رو تکون میده هیچی نمیگه 

جوری از رفتارم شرمنده میشم که نگو 

این خودش یجور سیاسته وقتی عصبانی سکوت کن بعد که آرون شدی حرف بزن 

منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم 

واقعا از نظر شما و تعاریفتون بیشتر خوشم اومد عالی. موفق باشین

منم از ذهن باز شما خوشم اومد

انشالله توی سیاست میترکونید

تاپیک های بانوآرتمیس هم کمک کننده ان

با یادگیری روانشناسی رابطه و تیپ های شخصیتیو مهارت های اجتماعی مثل متقاعد سازی همدلی و ...یادگیری اب ...

میشه یه تایپینگ برامون بزنید و هرازگاهی بهمون مواردی رو که بلد هستید به ماهم آموزش بدید

میشه لطف کنید برام تگ کنید اخه نمیدونم چطوری باید پیداشون کنم

@بانوآرتمیس    

@دختر_گرانبها‍ 

بفرمایید گلم