2777
2789
عنوان

یعنی من انگشت بابامو شکستم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 61 پست
اها سایلنت بودین 😂فقط دست وپا کار میکرد

نمیدونم یادم نیست ، شایدم شنیده باشن که جهنم

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

اسیبرو دست بابات و ببوس بگو غلط کردممنم همین کار و کردم

باشه🥲

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط دخالت کردین من گفتم یا اروم کنین یا فحش بدین نه توهین. خودتون دیوونه این ، مطمعن باشین یه روزی سر خودتونم میاد حتی بدتر از اینو انجام میدین الان فاز برداشتین ، کسایی که توهین و بی ادبی کردن ، من نمیگذرم ازشون خداهم نگذره ایشالا.

خخخ برم تا دستای منم نشکوندی😂🧑‍🦯

اخه من چطور بیام‌تورو بزنم

ایا دستم از گوشیت در میاد و انگشتتو میشکنه؟

کاش چند روز بستری بشی احتیاج به درمان داری

شماره کارت میدم ، پول بزن میرم بخدا🥲

اسی داره شوخی میکنه بنده خدا

نمیدونم من الان حس خوبی نگرفتم

بعدا دوباره تاپیکو میخونم

اگ شوخی میکنه که من ازش معذرت میخوام

چطوری..ب منم یاد بده

خودتو کنترل کن ادم عصبیم بشه نباید هر رفتاری نشون بده

از پدر مادرت عذرخواهی کن بعدا عصبیم شدی احترامشونو نگه دار 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
نمی‌دونمفعلآ ک ی خانواده رو یه تنه زدی😕🤣

😭😂ایی نگو میگم نفهمیدم اگ بهم نیمکفتن هم یادم نبود

خودتو کنترل کن ادم عصبیم بشه نباید هر رفتاری نشون بدهاز پدر مادرت عذرخواهی کن بعدا عصبیم شدی احترامش ...

خب نمیتونم کنترلی کنم