2777
2789
عنوان

از یکی خوشم اومده

105 بازدید | 19 پست

سلام.اقا من یه پسر ۲۰ سالم. چند وقت پیش تو دانشگاه از یکی از همکلاسیام خوشم اومد.بهش گفتم.گفت بزار فکرامو بکنم.بعدش بهش پیام دادم گفت تو پسر خیلی خوبی هستی ولی حس میکنم واسم زوده بخوام وارد رابطه بشم.منم گفتم درک میکنم مشکلی نداره.بعدش دیدم منو سیو کرده تو تلگرام و شمارش واسه من مشخصه ولی واسه بقیه بچه ها نه.بنظرتون امید داشته باشم هنوز؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه همینطوری سیو کرده منظوری نداشته به نظرم.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

نگاه شاید چون تو بهش گفتی سیوت کرده خب اما من باشم یکی رو زد کنم سیو نمیکنم

رد*

خیلی خوشت میاد ازش به رفتارش تو دانشگاه دقت کن اگر دیدی رفتارش با تو مثل بقیه هست بیخیالش شو

آره 

منم به درخواست پسر مورد علاقم همینو گفتم 

ولی خوشم میاد ازش 

دلم میخاد بیشتر پیگیرم بشه 

اونم اگه اینکارو کرده بدون خوشش میاد ازت 

منم ۲۰سالمع اونم ۲۱

اون هنوز پیگیره منم کراشم روش😬😂

همسن خودمه

خب بزار یه چند وقت بگذره دوباره پیگیر باش ببین چکار می‌کنه 

مثلا منم اون روز تو پاساژ یه آقایی گفت میتونم اشنا بشم نذاشتم بدبخت حرفش تموم بشه گفتم نه 

ولی خب اگه چند بار پیشنهاد بدین شاید قبول کنه 

آره منم به درخواست پسر مورد علاقم همینو گفتم ولی خوشم میاد ازش دلم میخاد بیشتر پیگیرم بشه اونم اگه ا ...

منممم دقیقا همینم یعنی حتی عاشق طرف هم باشم واسه این غرور کوفتی بار اول میگم نه تا یکم بیوفته دنبالم 😂😂